Budapest XXI. kerület, Csepel-Háros
Eladó családi ház
Ár
79 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 22117
FREKVENTÁLT HELYEN, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, NAGY TELKES, KÉTSZINTES CSALÁDI HÁZ ELADÓ!
Méretek
Méret
117
Méret tulajdoni lap szerint
2088
Telek mérete
2088
Terasz mérete
9.6
Belmagasság
350 cm
Beépíthetőség
3 %
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XXI. kerület
Városrész
Csepel-Háros
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Több sávos, forgalmas útra néz
Fényviszonyok

világos,

napfényes

Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
részben közművesített (telekhatáron belül egy vagy több közmű)
Terasz

terasz

Felszereltség

tároló,

elektromos garázs kapu/ajtó,

edzőterem,

riasztó

További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Energia tanúsítvány
A
Építés éve
1990
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Rusztikus
Leírás
Budapest XXI. kerületében, Csepelen, kétszintes, 117 nm-es, 2,5 szobás, igényes családi ház eladó. Az ingatlan egy 2088 m2-es összközműves telken épült téglából. Besorolása: Kivett zártkerti művelés alól kivett terület és üdülőépület Az elmúlt években jelentős felújításon esett át. a homlokzat 10 cm-es szigetelést kapott, új műanyag nyílászárók kerültek beszerelésre, új fürdőszoba, új konyha is készült, minden burkolat ki lett cserélve és ki lett festve.A fűtést és meleg víz ellátást gázcirkó kazán biztosítja. A bútorok és a háztartási gépek a vételár részét képezik, melyek kiváló állapotban vannak. A földszinten található egy nappali, konyha, fürdőszoba, félszoba, előtér, a szuterén részen pedig egy nagyméretű hálószoba és egy konditerem, ami a garázsból lett kialakítva. Igény szerint a hálószobát két kisebb szobává, a konditermet pedig újra garázzsá lehet alakítani. Tartozik a házhoz egy 9.6 nm-es fedett terasz és egy hatalmas kert, amely rendelkezik fúrt kúttal, kiépített öntözőrendszerrel és elektromos kapuval. Az ingatlan riasztórendszerrel is felszerelt. A parkolás a zárt udvaron megoldott. A környéken pár perc alatt elérhetőek a bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda, vendéglátó egységek.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!