Budapest XIV. kerület, Alsórákos
Eladó lakás
Ár
99 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 21883
Zuglóban 3 szobás nagy Erkélyes 2021-es 67 m2 +24 m2 erkélyes lakás!
Méretek
Méret
67
Terasz mérete
24
Belmagasság
265 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIV. kerület
Városrész
Alsórákos
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

házközponti - egyedi méréssel

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
kelet
Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2021
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
újszerű
Homlokzat állapota
újszerű
Lépcsőház állapota
újszerű
Emeletek száma
5
Lakások száma
40
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Leírás
✅Zugló közkedvelt és rohamosan fejlődő részén a Paskal Rose Lakóparban, 2021-es építésű, liftes társasházban teljesen felszerelt és gyönyörűen berendezett 3 SZOBÁS (67m2) lakás hatalmas, belső kertre néző ERKÉLLYEL (24m2) Eladó! Főbb jellemzők: - Egyedi gyártású magas minőségű konyha és beépített bútorok - Alacsony fenntartási költség. Teljes rezsi közös kts-el: 36.000 ft/hó! - LÉGKONDI – 3,5kw hűtő, fűtő klíma. - Ablakok hő és hangszigetelt üvegezéssel - Elektromos Aluredőnyök, pliszés szúnyogháló minden ablakon! - Konyha teljesen felszerelt, beépített konyhagépekkel - Egyedi magas minőségű burkolatok és szaniterek - Kiváló lakóközösség, csendes szomszédok! - Szinte teljesen berendezett lakás az árban! Az otthon különlegessége, hogy mindegyik szobából ki lehet menni az erkélyre mivel az körülöleli a lakást. Az erkély részben fedett, két nagyobb kiülős résszel rendelkezik, melyen egész nyáron kint lehet tartózkodni a K-i fekvésének köszönhetően. A lakás nappali+amerikai konyhás, 2 hálószobás, külön fürdőszoba és toalettel rendelkezik, valamint rengeteg jól pakolható gardróbszekrénnyel! Zárt, rendezett, kertre néz, napközben, este és hétvégén is nyugodt, csendes. A közvetlen közelben színvonalas pékség, étterem és szolgáltatok helyezkednek el. Kiváló a közlekedés, a lakópark előtt trolibusz megálló, közelben bevásárlási lehetőségek (Spar, Aldi, Lidl,) és strand. Rákos-patak partján futópálya, fitnesz és kerékpárút. Igény esetén a mély parkolóban 2 parkolóhely megvásárolható, melyből az egyikhez ELEKTROMOS töltő tartozik. Ajánlom mindenkinek, aki modern, új, kertvárosi környezetben szeretne élni, csendes nyugodt környezetben, kiváló infrastruktúrával, egy gyönyörű lakásban!