Miskolc
Eladó lakás
Ár
31 100 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 21717
Megvásárlásra kínálok Miskolc belvárosában a Király utcán egy minden igényt kielégítő, felújított, 3. emeleti, 2 szobás, erkélyes lakást.
Méretek
Méret
55
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Miskolc
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
Fűtés típusa

házközponti - egyedi méréssel

Konyha stílusa
Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Szerkezet
panel
Leírás
Megvásárlásra kínálok Miskolc belvárosában a Király utcán egy minden igényt kielégítő, felújított, 3. emeleti, 2 szobás, erkélyes lakást. Ez egy igazi belvárosi lakás, ami a sétáló utcától és minden belvárosi bevásárló központtól karnyújtásnyira található. Lokációjának köszönhetően a tömegközlekedés kiváló, a közelben pár perc sétával kényelmesen elérető óvoda, iskola, élelmiszer üzletek, villamos megálló, buszmegálló. Az ingatlant a jelenlegi tulajdonosa elegáns, modern stílusban, teljeskörűen felújította, maximális minőségi elvárások mellett. A felújítás az alábbiakat foglalja magában: - Villany és vízhálózat fellújítása, - Minden helységben többkamrás, bukó-nyíló, redőnyel ellátott műanyag ablakok lettek beépítve illetve a biztonságról még egy új, többponton záródó, modern bejárati ajtó is gondoskodik. - A fürdőszobában design szaniterek , magas minőségű fali és padló hidegburkolat , sarok kád és épített mosdószekrény került beépítésre. - Praktikus gardrób helység kialakítása polcrendszerrel kiegészítve, - Toló ajtók beszerelése a tér maximális kihasználtsága érdekében, - A szobákban és az előszobában mennyezeti ledvilágítás került beépítésre. - A lakás kellemes hőérzetét egy hűtő-fűtő klíma biztosítja. Ajánlom ezt az ingatlant olyan pároknak, családoknak, akik nem szeretnének a felújítás gondjaival foglalkozni, hanem egy azonnal beköltözhető gyönyörű, minden igényt kielégítő otthont szeretnének megvásárolni. Tökéletes választás befektetők részére is, hiszen egy ilyen lokációval rendelkező lakás rendkívül jól kiadható. Amennyiben hirdetésem felkeltette a figyelmét, hívjon bizalommal

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!