Pécs
Eladó családi ház
Ár
86 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 21687
Mecsekoldalban örökpanorámás nagy családi ház eladó!
Méretek
Méret
188
Méret tulajdoni lap szerint
505
Telek mérete
505
Terasz mérete
15
Cím
Vármegye
Baranya vármegye
Város
Pécs
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
6
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
3
Fűtés típusa

vegyes tüzelés,

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok
Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
panorámás
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

loggia,

erkély

Felszereltség

riasztó,

garázs

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1970
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Pécs Mecsekoldalban, 3 szintes, panorámás kilátással rendelkező, karbantartott, sok lehetőséget rejtő családi ház eladó! ELHELYEZKEDÉS A ház a Gergely utca tetején, közvetlenül a Magaslati út alatt, örökpanorámával rendelkező környezetben helyezkedik el.Sétatávolságban elérhető a csodálatos Tettye park, a belváros, de megközelíthető tömegközlekedéssel és személygépkocsival.Parkolás saját garázsban, vagy közterületen a ház előtt, ingyenes parkolási övezetben. INGATLAN Az eladó az eredeti tulajdonos, minden dokumentációval rendelkezik az ingatlannal kapcsolatban. A ház 1970-ben épült terméskő lábazatra, téglából. Bár több szempontból korszerűsítésre vár, műszaki szempontból gondosan megépített és karbantartott állapotú, jó alapja lehet egy modernizált otthonnak. Tájolását tekintve déli fekvésű, mediterrán kertjében gyümölcsfák sokasága található. HELYISÉGEK Tetőtér Szoba 22 m2 Konyha 6,5 m2 Fürdő 4,6 m2 Előtér 6 m2 Földszint Szoba 21,5 m2 Szoba 21,5 m2 Szoba 19,9 m2 Konyha étkező 19,3 m2 Kamra 2,3 m2 WC 1 m2 Fürdő 4 m2 Előszoba 3 m2 Loggia 9,4 m2 (keleti tájolású) Alagsor Garázs 30 m2 Szoba 19 m2 Szoba 22 m2 Fürdő + WC 5 m2 Kazánház 10 m2 MŰSZAKI ÁLLAPOT - gáz- és vegyestüzelésű kazán, radiátoros hőleadókkal - jól megépített, masszív tégla falazat - síkpala fedésen szalagzsindely fedés - jó állapotú, dupla, de nem hőszigetelt üvegezésű ablakok - nagy terek és belmagasság - riasztó - akár három lakás kialakítható Ajánlom ezt a házat azoknak, akik akár családdal, saját részre, akár befektetési céllal, több lakás vagy apartman kialakítására keresnek ingatlant jól megközelíthető, panorámás Mecsekoldali ingatlanban.