Szigetszentmiklós
Eladó sorház
Ár
73 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 21233
SZIGETSZENTMIKÓS SZÍVÉBEN, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 2 SZINTES, GARÁZSOS INGATLANOK ELADÓK!
Méretek
Méret
94
Méret tulajdoni lap szerint
94
Telek mérete
250
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Szigetszentmiklós
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa
Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2023
Állapot
új építésű
Homlokzat állapota
új
Lakások száma
1
Környék
Keresett környék
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
HATALMAS ÁRCSÖKKENÉS!!! -9 MILLIÓ! MOST 82,9 MILLIÓ HELYETT - 73,9 MILLIÓ! SZIGETSZENTMIKLÓS, RAGÁD VÁROSRÉSZÉBEN KÍNÁLOK ELADÁSRA, ÚJ ÉPÍTÉSŰ SORHÁZI LAKÁSOKAT! 94 m-es, 3 szoba + nappalis, garázzsal rendelkező sorházi otthonok! Még választhat nagyobb kertrésszel rendelkező lakást! CSOK plusz hitelre is megvásárolható, energiatakarékos, új építésű 2 szintes kialakítású otthonok már teljesen befejezett állapotban. Szigetszentmiklós frekventált, keresett részén! Ajándék konyhabútorral!! 4 szélső és 2 középső lakás közül lehet még választani! Teljesen kulcsrakész mindegyik, akár azonnal költözhetőek! A lakások paraméterei az alábbi felsorolásban tekinthetőek át: - mindegyik lakás 2 szintes, összesen 94 m2-es - az árak a kert nagyságától függőek - 100 m2 nagyságtól egészen 300 m2-ig választható még - 73,9 - 76,9 millió forint közötti áron vannak, a kertrész méretéhez arányosan Műszaki paraméterek az alábbi felsorolásban tekinthetőek át: - 30-as Phorotherm tégla - 15 cm szigetelés - bramac tetőcserép - 3 rétegű hő és hangszigetelt nyílászárók - fűtését kondenzációs gázkazán biztosítja, padlófűtéssel az alsó szint helyiséglistája: - előszoba - nappali - étkezős konyha - toalett - garázs - hangulatos, privát hátsó terasz, melyre a nappaliból teraszajtó nyílik Emeleti helyiséglista: - közlekedő - 3 hálószoba - 2 szobából egy szép erkélyre jutunk, mely fokozza a komfortérzetet - kádas fürdőszoba A legmodernebb tecnológiák mellett épült ház! Kulcsrakész állapotúak! Akár azonnal költözhetőek! Ha a minőséget keresi, akkor jöjjön és nézze meg ezeket a lakásokat. A LEÍRÁS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! További részletek és megtekintés miatt hívjon telefonon a hét bármely napján! Vegye igénybe irodánk szolgáltatásait: - Teljes körű, bankfüggetlen és díjmentes hitelügyintézés. - Energetikai tanúsítvány. - Ügyvédi szolgáltatás. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS REFERENCIA HUNGARY KFT. általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.