Szigetszentmárton
Eladó ikerház
Ár
60 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 21027
SZIGETSZENTMÁRTONBAN, DUNA-PARTTÓL 50 MÉTERRE, IKERHÁZ ELADÓ!
Méretek
Méret
86
Méret tulajdoni lap szerint
86
Telek mérete
400
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Szigetszentmárton
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa
Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Igen (földszint)
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2023
Állapot
új építésű
Homlokzat állapota
új
Lakások száma
1
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Leírás
Eladó ikerház Szigetszentmártonban! Kínálunk eladásra egy kiváló minőségű, 86 m2-es, 3 szoba + nappalis ikerházfelet Szigetszentmártonban. Az ingatlan modern kialakítású, és a legmagasabb műszaki paramétereknek felel meg, beleértve a hatékony hőszivattyút is. Az építés során a legszigorúbb építési szabályzatoknak való megfelelést szem előtt tartottuk, így Ön biztos lehet abban, hogy otthona környezetbarát és energiatakarékos. Ingatlan jellemzői: - 86 m2-es, 3 szoba + nappali elrendezés - Modern és esztétikus kialakítás - Hatékony hőszivattyúrendszer - Megfelel a legszigorúbb építési szabályzatoknak - Kényelmes és tágas terek Ingatlanok műszaki paraméterei: - 30-as Porotherm téglából épült, - 15 cm-es grafitos dryvit szigeteléssel ellátva. - Tetőszerkezet: Leier cserép, fafödém, 20 cm kőzetgyapot szigetelés. - 3 rétegű műanyag nyílászáró (bukó-nyíló). - Padlószigetelés Austrotherm. Padlófűtés. - Fűtést, melegvizet korszerű hőszivattyús rendszer biztosítja. - Kerítés: zsalukő Céges kivitelezés, CSOK+ Babaváró, hitel igényelhető! Infrastruktúra: a Dunapart, és a vidék legszebb szabad strandja 50 méterre, közelben étterem, és élelmiszerbolt, HÉV megálló, óvoda, iskola gépkocsival pár percre található. Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal akár hétvégén is! Az adatok tájékoztató jellegűek! További információt kérhet telefonon. Vegye igénybe irodánk szolgáltatásait: - energetikai tanúsítvány - teljeskörű, díjmentes és független banki hitelügyintézés,

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.