Pécs
Eladó családi ház
Ár
29 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20983
Bálicsi úton bővíthető családiház, hasznosítható melléképülettel, akár 4 lakásos társasháznak építési telekkel!
Méretek
Méret
50
Méret tulajdoni lap szerint
708
Telek mérete
708
Beépíthetőség
80 %
Cím
Vármegye
Baranya vármegye
Város
Pécs
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor,

cserépkályha,

héra

Konyha stílusa
Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DNy
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

körbejárható,

hátsókert,

előkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Egyéb extrák
beépíthetőség
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1950
Állapot
átlagos állapotú
Homlokzat állapota
felújítandó
Lakások száma
2
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Minimál
Leírás
Közös udvar: min. 20m2 Kertkapcsolat: a telek felső részén Mellék épület: Felújítandó tégla vegyes falazat Alapterület: 2 szobás épület - 28m2 1.szoba 16m2 2.szoba 12m2 + tároló 2m2 Kertkapcsolat: a telek felső részén MŰSZAKI ÁLLAPOT - főépület lakóterülete 50 m2, beköltözhető állapotban van - a lakótér mellett, külön bejárattal egy nagy pince található, felszíni 12m2 előtérrel. - a ház tetőtere beépíthető 50m2-en (ha betonkoszorú) - fűtése: gázkonvektorral, fatüzelésű Héra cserépkályhával. - melegvíz: FÉG gázbojlerrel - villany, víz, gáz bekötve - linóleumos burkolatok aljzatbetonon - eredeti állapotú nyílászárók EXTRA - az épület átalakítható két család együttélésére - 4 lakásos társasházzá. - 2 db gépkocsi parkoló is kiépíthető. - telek beépítettsége akár 80 %-os (566 m2) - a telek területe kb. 3 métert emelkedik - fúrt kúttal Az a főépület, azonnal költözhető 2 szobából, remek adottságoknak köszönhetően felbővíthető akár földszinten + 1 szoba, emeletre: 2 szobával. Összesen: 3-4szoba. A melléképület totál felújításával: + 2 szoba kialakítható. Társasházi beruházók figyelmében 80%- beépíthetőséggel 4 lakás is kialakítható szinte telekárban! Bővebb információt személyesen beszéljük meg!