Szigetszentmiklós
Eladó családi ház
Ár
39 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20853
Hangulatos mézeskalács házikó nagy telekkel Szigetszentmiklós Kavicsbánya tavaknál!
Méretek
Méret
65
Méret tulajdoni lap szerint
1103
Telek mérete
1103
Terasz mérete
25
Belmagasság
225 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Szigetszentmiklós
Alapvető adatok
Szobák
3
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

elektromos,

kandalló

Konyha stílusa

szeparált, de amerikaivá alakítható

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert
Terasz

terasz

Felszereltség

kandalló,

fúrt kút,

tároló

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1990
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Internet szolgáltató
Digi
TV szolgáltató
Digi
Leírás
Csendre és nyugalomra vágyik? Olyan ingatlant keres, mely akár jelenlegi állapotában lakható, de jó alapanyag egy korszerűsítéshez is? Nem szereti a zsebkendő méretű tereket és imád a szabadban, a kertben tevékenykedni? Akkor ezt a 3 szinten, 65 m2-es ingatlant látnia kell! Szerelem lesz első látásra! Műszaki jellemzői: - 1990-ben épült - masszív beton alap - B30-as tégla falak - beton födém és hibátlan állapotú cserép tetőhéjazat - dupla thermo üveges fa nyílászárók - vízellátás fúrt kútról, házi vízműről - fűtés fatüzeléses kandallóval illetve elektromos infrapanellel - beépített konyhabútor - nagyon jó állapotú hideg- és melegburkolatok minden helyiségben - kábel tv és internet szolgáltatás - az épület teljes területe alatt pince - száraz, beázásmentes falak Helyiségek/elosztás: - a nagy, 25 m2-es fedett teraszon keresztül jutunk be a földszinti nappali helyiségbe, mellyel egy légtérben került kialakításra a konyha illetve innen nyílik a zuhanyzós fürdő. A nappali sarkából felvezető falépcsőn jutunk az első emeletre, ahol 2 kényelmes, kulünnyíló szobát találunk. Az egyik szobából pedig néhány lépcsőfok vezet a tetőtérbe, ahol egy plusz, nagyon hangulatos hálószoba került kialakításra. Igazi kuckós kis birodalom. A kert: - az 1103 m2-es, szabályos téglalap alakú telek szépen karbantartott és egy külön fúrt kútról működő, kiépített öntözőrendszer gondoskodik a gyep rendszeres öntözéséről. Számos gyümölcsfa (alma, barack, szilva, stb...) is van a kertben csakúgy, mint örökzöldek és virágok. - a ház mögött egy 10 m2-es fémvázas kerti tárolt találunk, melyben elég hely jut a szerszámok és egyéb dolgok tárolására illetve itt alakítottak ki egy praktikus, kinti angol wc-t. - a telekre úszókapun keresztül léphetünk be - tavasztól őszig a hatalmas, 25 m2-es fedett terasz lehet helyszíne a nyáresti beszélgetéseknek vagy hangulatos családi és baráti összejöveteleknek A környék/közlekedés: - az ingatlan Szigetszentmiklós Csepelhez közel eső részén, a Kavicsbánya tavak közvetlen szomszédságában található. Nem vízparti! Aszfaltozott utcában, szépen karbantartott ingatlanok környezetében. Megközelítése autóval megoldott, az M0-s autóút pár percnyi autóútra található csakúgy, mint Szigetszentmiklós illetve Csepel is. Az ingatlan tulajdoni lap szerinti besorolása: "Kivett zártkerti mûvelés alól kivett terület" NEM KELL KIFÜGGESZTENI! Per-, teher- és igénymentes! Rövid időn belül birtokbavehető! Igazi mesebeli házikó, mely nagyon jó minőségben épült és folyamatosan karbantartott! Felkeltettem az érdeklődését? Jöjjön és nézze meg személyesen! Garantáltan beleszeret a hangulatba és az épületbe! Várom hívását a hét minden napján, hétvégén is! Vegye igénybe irodánk szolgáltatásait: - teljes körű, bank független és díjmentes hitelügyintézés, - energetikai tanúsítvány, - ügyvédi szolgáltatás A LEÍRÁS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.