Miskolc, Győri kapu
Eladó lakás
Ár
18 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20631
Megvásárlásra kínálok Miskolc kedvelt városrészén a Győri-kapuban, egy első emeleti, 51 nm-es, erkélyes, felújítandó, szigetelt tégla lakást, zártudvaros társasházban.
Méretek
Méret
51
Terasz mérete
2
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Miskolc
Városrész
Győri kapu
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor

Konyha stílusa

szeparált,

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert
Terasz

loggia

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
EPS
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújítandó
Homlokzat állapota
felújított
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Leírás
Megvásárlásra kínálok Miskolc kedvelt városrészén a Győri-kapuban, egy első emeleti, 51 nm-es, erkélyes, felújítandó, szigetelt tégla lakást, zártudvaros társasházban. Az ingatlan a városrész csendes, zöldövezeti részén, a Zoltán utcában található, mely kiemelkedő lakóközösséggel és zárt belső udvarral rendelkezik. A négy emeletes épületben található, első emeleti lakás dél-keleti nyílászárói és erkélye, mind a belső udvarra, kertre néznek. A Társasház homlokzati felújítása, szigetelése mellett gázfűtéssel biztosított az alacsony költség. A lakás két nagy méretű szobával, széles étkezős konyhával, kényelmes fürdőszobával, erkéllyel, tárolóval és saját pincével rendelkezik. Ez a lakás egyedi és ritka lehetőséget biztosít mindazoknak, akik kimagasló lakóközösségben szeretnék megvalósítani szeretett otthonukat, saját igényeik szerint. A forgalomtól és zajtól mentes elhelyezkedés mellett, rövid időn belül a belvárosban vagy tömegközlekedési pontokon találjuk magunkat. Az ingatlan per,- és tehermentes, a vételár kiegyenlítése után azonnal birtokba vehető. Amennyiben szeretne egy ilyen nem mindennapi ingatlan tulajdonosa lenni, otthonában a saját elképzeléseit megvalósítani, kérem keressen bizalommal kérdéseivel vagy a személyes megtekintéssel kapcsolatban. Megtekintés után minden ajánlatot meghallgatunk.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!