Szigetszentmiklós
Eladó ikerház
Ár
75 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20353
SZIGETSZENTSZENTMIKLÓS RAGÁDI RÉSZÉN, 147 NÉGYZETMÉTERES, 3 SZINTES IKERHÁZ ELADÓ!
Méretek
Méret
147
Méret tulajdoni lap szerint
147
Telek mérete
350
Terasz mérete
20
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Szigetszentmiklós
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2005
Állapot
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Emeletek száma
1
Lakások száma
1
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
SZIGETSZENTSZENTMIKLÓS RAGÁDI RÉSZÉN, 147 NÉGYZETMÉTERES, 3 SZINTES IKERHÁZ ELADÓ! Az ingatlan 3 hálószoba + plusz nappalis, 2 fürdőszobával rendelkezik. Pince és 360 m2 kert is rendelkezésre áll. Nagycsaládosok részére kifejezetten megfelelő! CSOK plusz hitel igényelhető! Élhető terek, jó elosztás! Intim, privát 350 m2-es kert öleli körbe a 3 szintes ikerházi lakást. Földszinti helyiséglista: - előszoba - étkezős konyha - hangulatos nappali, melyről a fedett teraszra jutunk - zuhanyozós fürdőszoba - hálószoba Emeleti helyiséglista: - közlekedő - gyerekszoba - egy hatalmas szoba, mely könnyen két szobára osztható - tágas, kádas fürdőszoba - erkély 25 m2-es pince, mely fűthető. Műszaki adatok: - 2005-ben épült, téglából - teteje jó minőségű cserépborítású - 10 cm dryvit szigeteléssel rendelkezik - 350 m2-es kert tartozik hozzá - 147 m2-es, tágas lakótér - 2 fürdőszoba - kombi gázkazán biztosítja a fűtést és a melegvízellátást. - fedett, hangulatos terasz - automata kertkapu - 2 kocsinak fedett beálló, zárt területen - 2 klíma - gépesített konyha, mely a vételár részét képezi - fúrt kút Jöjjön nézze meg ezt a tágas otthont, mely nagycsaládok számára is rendkívül kényelmes életteret biztosít!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.