Újkígyós
Eladó családi ház
Ár
23 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 19989
Tágas családi ház Újkígyóson
Méretek
Méret
105
Méret tulajdoni lap szerint
2429
Telek mérete
2429
Cím
Vármegye
Békés vármegye
Város
Újkígyós
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

klíma,

padlófűtés

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
utca+belső udvar
Fényviszonyok
Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújított
Szerkezet
vegyes falazat
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Békéscsabától 20 km-re elhelyezkedő Újkígyóson kínálok, eladásra egy tágas, 105 m2-es családi házat, 2429 m2-es telken. 2020 óta folyamatosan végeztek rajta felújítási munkálatokat: - új villany víz és szennyvíz vezetékek lettek beépítve - új műanyag nyílászárók - 10 cm-es külső hőszigetelés - padlófűtés, kombi gázkazánnal - új burkolatok - új modern fürdőszoba, melyben fürdőkád és tusoló is helyet kapott - egyedi falburkolatok - modern minőségi konyha - klíma A felújítási munkálatok 90%- ban elkészültek, a külső nemesvakolat már az új tulajdonosra vár. A családi ház paraméterei: - 3 db külön bejáratú szoba - amerikai konyhás nappali - fürdőszoba - wc - közlekedő - gardrób Ajánlom családosok figyelmébe, mivel csendes nyugodt környéken helyezkedik el. Kialakításának köszönhetően, a tágas amerikai - konyhás nappali kényelmes színtere lehet családi összejöveteleknek, és a külön bejáratú szobák biztosítják a család tagjainak az elvonulás lehetőségét. A hatalmas udvar akár kertészkedési lehetőséget is biztosítani tudja. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal, és kérjen időpontot az ingatlan megtekintésére.


Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szilágyi Barbara EV. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.