Budapest I. kerület, Krisztinaváros-Váralja
Eladó lakás
Ár
108 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 19911
Eladó szép polgári lakás a Vár lábánál
Méretek
Méret
92
Belmagasság
400 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest I. kerület
Városrész
Krisztinaváros-Váralja
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

fan-coil,

konvektor

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

étkezős

Ablakok
Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1920
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
felújított
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Lakások száma
23
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
körfolyosó
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Polgári
Leírás
Eladó I. ker. Vár lábánál nagyon szép házban, 92 m2-es, nappali + 2 szobás, nagyon kellemes nagypolgári lakás a 2. emeleten. A több, mint százéves ház nagyon szép homlokzatú, szépen karbantartott állapotú. Az igényes lakóközösségnek és a folyamatos odafigyelésnek köszönhetően műszakilag teljesen megújult még néhány esztétikai felújítás van csak hátra. A lakás nagyon kellemes hangulatú, szépen felújított, ötletes megoldásokkal otthonossá alakított. A korábbi alaprajzon minimális átalakítással még egy szobát kialakított a tulajdonos. Helyiségek: Az előszobából jobbra nyílik egy dolgozó vagy vendégszoba. Balra egy külön toilet található. Az előszobából egy nagyobb hall jellegű helyiségben a konyha és az étkező lett kialakítva. Emögött található a fürdő, ami két oldalról megközelíthető, a hálószobából is van bejárata. A bejárattal szemben a nagy, közel 30 m2-es nappali található, mellette a háló. A lakás ablakai a Vérmező felé néznek. A dupla üveges nyílászáróknak köszönhetően meglepően zajmentes a lakás. A lakás egész nap világos. Az ár tartalmazza a teljes berendezést. Műszaki: A fűtést inverteres hűtő-fűtő klíma biztosítja, valamint konvektor, és a nappaliban épített kandalló fokozza a komfortos érzést. A meleg vizet átfolyós vízmelegítő adja. Az ablakok redőnyösek. A lakás fenntartása a méretéhez képest kedvező, a közös költség 20 ezer forint, amely tartalmazza a vízfogyasztást. Ezen felül a villany és a gáz fizetendő. Környezet: Az épület a Vár alatt, a Gránit lépcső közelében, a Vérmező mellett található. A közelben számos kávéház, étterem várja a gasztro élményre vágyókat. Több kézműves üzlet, zöldséges és pékség kínálja portékáit. Nincs messze a híres Déryné kávéház, a lokálpatrióta krisztinavárosiak kedvenc találkozóhelye. Onnan egy sarokkal feljebb áll a Krisztinavárosi templom, ahol Széchenyi István tartotta az esküvőjét. A Philadelphia nincs már meg, helyette a Márai Sándor Művelődési Ház várja a kultúrára éhes közönséget a Krisztina téren, a tavaly felújított egykori Budai Polgári Kaszinó épületében. A közeli Vérmezőn sétára pihenésre van lehetőség, ahol a házi kedvencek is szaladgálhatnak. Ugyanitt fitneszpark és focipálya is várja a sportosabb közönséget. A Várba gyalog is feljuthatunk a Gránit lépcsőn. Közlekedés: 5-ös, 16-os, 105-ös, 178-as busz, 18-as villamos, 2-es metró, éjszakai járatok.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.