Erdőbénye
Eladó telek
Ár
69 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 19871
Eladó Erdőbénye belterületén, egy 14700 nm-es telek, amely megannyi befektetési lehetőséget nyújt.
Méretek
Méret
14700
Beépíthetőség
30 %
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Erdőbénye
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Kilátás
panorámás
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Leírás
Megvásárlásra kínálok Erdőbénye belterületén egy 14700 nm-es telket, amely megannyi befektetési lehetőséget nyújt. Erdőbénye település, Tokaj-Hegyalja történelmi borvidék része így turisztikai szempontból kiemelkedő szerepet tölt be. A településen több neves borászat, éttermek, panziók, emlékművek, tárházak működnek nagy sikerrel. A Zempléni-hegység völgyében elhelyezkedő település belterületén található telek teljes közművel rendelkezik. A közel 1.5 ha (14700 m2) szinte sík telek, a község keleti részén helyezkedik el. A terület bejárata acél úszókapúval és körbe telepített kerítéssel zárt. Két oldalán aszfaltozott közút található. Tokaj 20 km, Miskolc 60 km, Kassa 65 km, M30 autópálya 60 km távolságra van. A befektetési lehetőségek minden formájának megfelel ez a kivételes méretű belterületi telek, mint például apartmanok, panziók, borászati üzem, családi házak és sorolhatnám az üzleti célú lehetőségeket. Már rendelkezésre állnak 3D formátumú tervrajzok és látványtervek a telek felhasználhatóságát kiaknázva. Amennyiben ön is látja ebben a festői tájban elhelyezkedő, kivételes telekben a lehetőséget, kérem keressen bizalommal kérdésével és a megtekintéssel kapcsolatban.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!