Salgótarján
Eladó családi ház
Ár
59 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 19833
SALGÓTARJÁN EGYIK LEGKEDVELTEBB RÉSZÉN, SOK LEHETŐSÉGET MAGÁBAN REJTŐ CSALÁDI HÁZ❗️ ITT RITKÁN VAN ELADÓ INGATLAN❗️
Méretek
Méret
190
Méret tulajdoni lap szerint
1186
Telek mérete
1186
Belmagasság
260 cm
Beépíthetőség
30 %
Cím
Vármegye
Nógrád vármegye
Város
Salgótarján
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
fedett beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Fűtés átalány
23000
Kert

hátsókert

Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Hőszigetelő vakolat
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1982
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lakások száma
2
Szerkezet
tégla
Leírás
Salgótarján kedvelt kertvárosi részén, a Mezei úton, 1186 m2-es összközműves telken épült, 190 m2-es hasznos alapterületű,a tetőtér beépítésével további 42 m2 lakóterülettel bővíthető, jó állapotú önálló családi ház, tárolóval, fedett autóbeállóval eladó. Az ingatlan a 80-as évek elején épült, az évek során pedig több átalakítás és bővítés is történt. Jelenlegi kilakítása 2 generáció kényelmes együttélését is biztosítja, mert a szintek külön bejárattal is rendelkeznek. Az alsó szint alapterülete 95 m2. Itt kialakításra került egy nappali teraszkapcsolattal, 2 hálószoba, étkezős konyha, fürdőszoba, közlekedő. A felső szint szintén 95 m2, itt található egy nappali, hálószoba, szeparált ablakos konyha, étkező dolgozó sarokkal, fürdőszoba, wc, közlekedő. A tervek között szerepelt a tetőtér beépítése, így további 42 m2 területtel növelhető a lakóterület. Ezen a szinten 2 hálószoba, fürdő, gardrób, közlekedő és egy közösségi tér került volna kialakításra. Tartozik még az ingatlanhoz egy 15 m2-es pince is. A házba műanyag nyílászárók kerültek beszerelésre. A fűtést és meleg víz ellátást gázcirkó kazán biztosítja, radiátoros hőleadással. A parkolás 2 autó számára az udvaron található fedett kocsibeálló helyen megoldott. A kert tágas, gondozott,a növények öntözése kútból szivattyú segítségével történik. A hírdetésben feltöltött látványtervek a jelenlegi Tulajdonosok tervei alapján készültek, kivitelezése igény szerint már az új lakókra várnak.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!