Pécs
Eladó családi ház
Ár
79 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 19643
Pécs Damjanich utcában polgári, sok lehetőséget rejtő családi ház eladó!
Méretek
Méret
177
Telek mérete
535
Beépíthetőség
30 %
Cím
Vármegye
Baranya vármegye
Város
Pécs
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
6
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

vegyes tüzelés

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Fényviszonyok

napfényes

Kert

kertkapcsolat

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
felújítandó
Lakások száma
2
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Pécsen, a Damjanich utcában, Belváros, Mecsekoldal, Egyetemváros határon, eladó egy kétszintes, kétlakásos, polgári jellegű családi ház. ELHELYEZKEDÉS A Mecsekoldal könnyen megközelíthető, belvárosközeli utcájában található ház, kezelhető nagyságú, részben parkosított udvarral, autóbeállási lehetőséggel rendelkezik. A tömegközlekedés errefelé nagyon jó és gyalogosan is néhány perc séta csak a belváros. INGATLAN A két lakással rendelkező ház a helyi építési előírások szerint 6,5 m homlokzatmagasságig építhető, tehát még egy szintet elbír. A teljes ház, minden szinten felújításra és korszerűsítésre szorul, de ritka építészeti sajátosságokkal bíró, patinás épület. A felső szinti lakótér tágas terekkel bíró szobákból, konyha, kamra, fürdőszoba, előszoba helyiségekből áll, utcaszintről közelíthető meg. Az alsó szint a kert alsó részéről nyílik, külön kertkapcsolattal rendelkezik, illetve így megosztható, egyenlőre egy egységet képez a teljes ingatlan. HELYISÉGEK Felső szint (földszint) Szoba 20 m2 Szoba 20 m2 Szoba 18 m2 Konyha 10 m2 Közlekedő 8 m2 Fürdőszoba 5 m2 Kamra 5 m2 WC 1 m2 Veranda 5 m2 Mélyföldszint Szoba 20 m2 Szoba 23 m2 Konyha 13 m2 Kamra 7 m2 Mosókonyha 9 m2 Fürdő 4 m2 Előtér 2 m2 WC 1 m2 MŰSZAKI ÁLLAPOT - összközmű - terméskő lábazatra épített tégla épület - vegyestüzelésű kazán radiátoros hőleadókkal, egyenlőre egy rendszeren - felújítandó állapot - teljes vezetékrendszere korszerűsítésre vár Az utcaszinten autóbeállási lehetőség van. A teljes épületre egy szint még építhető. Ajánlom olyan családoknak, befektetőknek, akik a saját ízlésükre felújítva, átalakítva egy csodálatos lokációjú, kivételes ingatlan tulajdonosai lennének!Az ár még rugalmasan alkuképes! Hívjon. és nézzük meg!