Miskolc, Előhegy
Eladó zártkert
Ár
4 800 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 19589
Eladó Miskolc Előhegy-dűlőn egy 1235 nm-es, zártkerti telek. Miskolc, Észak-Kilián városrésztől mindössze 2 percnyire található telket, részben aszfaltozott, részben kavicsos úton érhetjük el
Méretek
Méret
1235
Telek mérete
1235
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Miskolc
Városrész
Előhegy
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Leírás
Megvásárlásra kínálok Miskolc Előhegy-dűlőn egy 1235 nm-es, zártkerti telket. Miskolc, Észak-Kilián városrésztől mindössze 2 percnyire található telket, részben aszfaltozott, részben kavicsos úton érhetjük el. Ezen a zártkerti dűlőn elhelyezkedő nyaralók, hétvégi házak, illetve lakott ingatlanok teljes kihasználtságúak, gondozottak és napi használatban vannak. A városi vízhálózatról kapja az ellátást illetve áramszolgáltatással is rendelkezik. 30nm-es alapterületű ingatlan építése engedélyezett, melyhez alternatív fűtést párosítva életvitel szerű lakhatás is kivitelezhető. (hőszivattyú, klíma, tartályos gáz) A telek területe körbe kerített, teljesen sík felületű. Több gyümölcsfa és bogyós termésű növénnyel telepített. Jelenleg egy használható lakókocsival és egy konténer tárolóval kínáljuk eladásra. A telek per- és tehermentes. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal kérdésével vagy megtekintéssel kapcsolatban.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!