Abaliget
Eladó nyaraló
Ár
19 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 19555
Abaliget Rózsadombon felújított, bővíthető nyaraló eladó!
Méretek
Méret
27
Terasz mérete
8
Cím
Vármegye
Baranya vármegye
Város
Abaliget
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fém

Fényviszonyok
Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Elérhető kedvezmények
Állapot
esztétikailag felújított
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Szerkezet
tégla
Leírás
Baranya kedvelt üdülőhelyén, Abaligeten eladó egy szép állapotú, 27,5 m2-es, téglából épült nyaraló. ELHELYEZKEDÉS Abaliget Pécstől 14, Orfűtől 2 km-re található hangulatos kis üdülőfalu, erdőktől ölelt környezetben, páratlanul tiszta levegővel és csodálatos cseppkőbarlanggal rendelkezik. Két mesterséges tava közül az egyikben fürdeni és csónakázni, a másikban horgászni lehet. Több turistaútvonalon, közúton autóval, tömegközlekedéssel, Orfűig az erdőben kiépített kerékpárúton megközelíthető.Ez az ingatlan a Rózsadombon található, jó minőségű, aszfaltozott úton megközelíthető. INGATLAN A téglából masszív betonlábazatra épült kis nyaraló néhány évvel ezelőtt felújításon esett át, mely érintette a vezetékek, burkolatok cseréjét, és kialakításra került egy kis fürdőszoba is. Az épület tovább bővíthető, akár terasszal, de az engedélyezett homlokzatmagasság még egy további szintet is elbír.Az épület mögött hozzáépített kis tároló található, ahol biztonságosan elhelyezhető kerti bútor, biciklik, stb. HELYISÉGEK Szoba 14 m2 Fürdő+WC 2,7 m2 Konyha 5,4 m2 Előtér+étkező 5,3 m2 MŰSZAKI ÁLLAPOT -azonnal beköltözhető állapot -felújított vezetékek -felújított burkolatok -újonnan kialakított fürdőszoba és konyha -néhány éve épített beton felhajtó új, fém kapuval -indukciós főzőlap -új boyler Ajánlom az ingatlant akár saját- akár befektetési céllal vásárlóknak, a térség turisztikai szempontból vonzó és keresett környék, jelentős idegenforgalmi fejlesztések előtt áll, melyek időtálló befektetéssé teszik, de pihenési, üdülési céllal saját részre is kiváló választás!A teljes berendezés(a tulajdonos személyis holmiját kivéve)a vételár részét képezi, így már a berendezéssel sem kell bajlódni! Közeleg a szezon, vásároljon most és a nyarat már teljesen ki tudja használni új üdülőjében!