Dunakeszi
Eladó családi ház
Ár
199 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 19287
Exkluzív otthon – Családi ház Dunakeszi Duna part
Méretek
Méret
210
Telek mérete
595
Terasz mérete
38
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Dunakeszi
Alapvető adatok
Szobák
5
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
3
Fűtés típusa

klíma,

kondenzációs kazán,

kandalló

Konyha stílusa
Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
fedett beálló zárt területen
Kilátás
panorámás
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

körbejárható

Terasz

erkély,

terasz

Egyéb extrák
szauna, kandalló, klíma, riasztó
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1996
Állapot
luxus
Épület általános állapota
exkluzív
Homlokzat állapota
exkluzív
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
tégla
Leírás
Dunakeszi közkedvelt részén a Duna parti sétánytól 50 méterre található a Dél-Nyugati fekvésű, exkluzív családi ház, mely akár két generáció részére is alkalmas, két külön bejárat is megoldható. Helységek: Földszint: előszoba, nappali, konyha, étkező, kamra, közlekedő, fürdőszoba, tágas hálószoba, vendég WC, mosókonyha, zuhanyzó, nagy gardrób szoba, lépcső, 38m2 terasz Emelet: előtér-étkező, teakonyha, fürdőszoba, 1 nagy hálószoba, 1 szoba ( szauna és fitneszként berendezve) , + 1 szoba 80%-os készültség, terasz Jellemzők: - 595 nm-es saroktelek - 1996-ban épült - 2004-ben teljes körű felújítás az alsó szinten - 38-as Porotherm téglából - Bramact tetőcseréppel - Belső kétszintes - Exkluzív minőségi burkolatok - Igényes kivitelezés - Szauna - Kandalló - Tágas gardrób szoba - Fűtés: kondenzációs gázkazán, radiátoros hőleadással - Inverteres klíma berendezések (szintenként 2-2) - Elektromos redőnyök, szúnyoghálóval - Öntözőrendszer, kerti kútról - Riasztórendszer - Fedett autóbeálló - Szigetelt kerti tároló - Napelem rendszer kivitelezési terv (2025-ig lehet kivitelezni) Az ár tartalmazza a beépített bútorokat, konyhában a gépesítést is. A többi bútor és kiegészítő külön megegyezés szerint megvásárolható. Pár perces séta a Duna parti sétány, mely igazán kellemes kikapcsolódást nyújt. A biztonságos kerékpárúton Szobig juthatunk el. A közlekedés kiváló, a buszmegálló 5-10 percre. Nyugati Pályaudvar vonattal kb. 30 perc. A távolsági busz Újpest Városkapuig közlekedik. Autóval pedig könnyen eljuthatunk Budapestre, az M2-es autópályák keresztül. További információkért hívjon bizalommal, akár hétvégén vagy az esti órákban is!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.