Pécs
Eladó családi ház
Ár
69 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 19239
Pécsett, Zsolnay negyed felett, 3 szobás, 93 m2-es, kertkapcsolatos, szép állapotú családi ház eladó!
Méretek
Méret
93
Nettó méret
93
Telek mérete
307
Terasz mérete
9
Cím
Vármegye
Baranya vármegye
Város
Pécs
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

kertkapcsolat

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz,

kertkapcsolat

Felszereltség

tároló,

elektromos garázs kapu/ajtó

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2005
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Pécsett, Zsolnay negyed felett eladó egy szép állapotú, kétszintes, kertkapcsolatos, autóbeállóval rendelkező, 2 szoba plusz amerikai konyha nappalis családi ház. ELHELYEZKEDÉS Az ingatlan a Zsolnay negyed feletti utcában, belvároshoz közel, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető lokációban található. A parkolás az utcán ingyenes, egy autó részére udvari beállóval biztosított. Közelben oktatási intézmények, Zsolnay negyed, kereskedelmi egységek, séta távolságban Tettye park található. INGATLAN Az ingatlan 2005-ben, egy fal kivételével teljesen újraépítésre került, sorházas beépítettségű, jó műszaki állapotú. Körbeépített, intim, jól szeparált, teljesen sík kerttel rendelkezik, ezzel biztosítva a lakók teljes nyugalmát. Alsó szinten a közösségi tér, felső szinten a hálószobák és a fürdő kapott helyet, a felső szint kényelmes, esztétikus lépcsőn közelíthető meg. HELYISÉGEK Földszint Amerikai konyhás nappali 41 m2 Előszoba 3,6 m2 WC 2,5 m2 Kamra 2,2 m2 Tetőtér Előtér 11,9 m2 Szoba 13,8 m2 Szoba 12,4 m2 Fürdő+WC 5,7 m2 Tároló 3 m2+lépcsőházi lépcső alatti rész Terasz 9 m2 MŰSZAKI ÁLLAPOT -gáz cirkó fűtés a földszinten padlófűtéssel és radiátoros hőleadókkal, tetőtérben radiátor és hűtő-fűtő klíma - 10 cm-es homlokzati és lábazati hőszigetelés - műanyag nyílászárók, redőny, szúnyogháló - teljesen gépesített konyha - elektromosan működtetett kapu -fedett terasz Az ingatlan tisztasági festést követően beköltözhető, jó állapotú. Rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, mely alapján párok, kisebb családok részére kényelmes, szeretett otthonná válhat. A kiköltözési idő kicsit hosszabb, kifizetést követően legkorábban 2024. augusztus 31-én költözhető, tehermentes ingatlan.