Szarvas
Eladó nyaraló
Ár
135 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 18861
Vízparti nyaraló Szarvas legszebb részén
Méretek
Méret
105
Méret tulajdoni lap szerint
960
Telek mérete
960
Cím
Vármegye
Békés vármegye
Város
Szarvas
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

kandalló,

gázfűtés cirkó,

padlófűtés

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
vízparti
Fényviszonyok
Kert

parkosított

Terasz

terasz,

erkély

Felszereltség

elektromos garázs kapu/ajtó,

elektromos kapu

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2014
Állapot
prémium
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Szereti a madárcsicsergős reggeleket? Esténkét szeret mélázni a vízparton, egy pohár finom borral a kezében? Úgy szeret horgászni, hogy senki ne zavarja? Vagy csak egyszerűen vágyik a természet közelségére? Akkor ez a hirdetés Önnek szól! Szarvas legszebb, legcsendesebb részén, az Annaligetben kínálok eladásra, 10 éve épült, minden igényt kielégítő, impozáns megjelenésű nyaralót, mely télen-nyáron egyaránt használható, akár állandó lakóhelyként is megfelel minden elvárásnak. Egyedisége az elhelyezkedéséből is adódik, csodálatos a vízpartja, mivel fantasztikus kilátás nyílik a Kákafoki holtág és a Bikazugi holtág torkolatára. Ez a partszakasz biztosítja az itt pihenőknek az intimitást, mivel a többi nyaralónak nincs közvetlen rálátása erre a vízparti részre. A nyaraló 960 m2-es, gyönyörűen parkosított udvaron helyezkedik el, hatalmas fák ölelésében. Belépve az épületbe egy közlekedő részbe jutunk, ahol szemben kapott helyet egy tusolós fürdőszoba, wc és a lépcsőfeljáró, balra nyílik egy hálószoba, jobbra pedig a hatalmas amerikai konyhás nappali, innen tudunk kimenni a kényelmes, tágas fedett teraszra, ahonnan a csodálatos vízpart látványa tárul elénk. Az emeleti részen található két hálószoba, az egyik hálóból nyílik egy hatalmas erkély, melyről szintén belátható az egész vízpart, egy tágas közlekedő, melyből szintén ki tudunk lépni egy másik erkélyre, ezenkívül itt is helyet kapott egy kádas fürdőszoba és egy wc. A nyaralóban, a nappaliban található bőr ülőgarnitúrán kívül minden egyéb berendezés marad, és a vételár részét képezi. A nyaraló műszaki jellemzői: - tégla falazat - épület 80m2 + teraszok 25 m2 - minőségi fa hőszigetelt nyílászárók - fa egyedi spaletták az ablakokon és a nappali üvegfalán - otthon melegét és a meleg víz ellátását kombi kazán biztosítja, mely padlófűtési és radiátoros fűtési lehetőséget is biztosít. - alternatív megoldásként a nappaliban egy kandalló is helyet kapott - 5 cm-es külső hőszigetelés - beépített hidrofor, mely biztosítja a locsolást - automata öntözőrendszer - dupla garázs elektromos kapuval - elektromos kapu Az udvaron kialakításra került egy grillház, melyben mosogató is helyet kapott, mely biztosítja a higiénikus sütögetést. A vízparton kényelmes kiülési lehetőség biztosított, saját stéggel. Ha Ön teniszezni is szeret a horgászat mellett, akkor jó hírem van, mivel a szomszédban található egy szuper teniszpálya. Ez a nyaraló szerződéskötés után azonnal birtokba vehető, akár már az idei nyáron itt pihenhet a családjával együtt. Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal, hívjon és kérjen időpontot a nyaraló megtekintésére.


Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szilágyi Barbara EV. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.