Diósviszló
Eladó családi ház
Ár
16 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 18845
Diósviszlón eladó 3 szintes, remek elosztású, sok lehetőséget rejtő családi ház.
Méretek
Méret
90
Telek mérete
10246
Cím
Vármegye
Baranya vármegye
Város
Diósviszló
Alapvető adatok
Szobák
4
Fűtés típusa

vegyes tüzelés,

klíma

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Szerkezet
tégla
Leírás
Diósviszlón óvoda, iskola, buszmegálló, bolt közelében eladó 3 szintes, remek elosztású, sok lehetőséget rejtő családi ház. Az alsó szinten található tágas, felújított, konyha-étkező-nappali, szoba, fürdőszoba ,wc. A villany, víz vezetékek , nyílászárók cseréje megtörtént . Igényes falépcső vezet fel a középső szintre, amely befejezésre vár. A terek kialakítottak, 3 tágas szoba, ezek közül egyik erkélyes, fürdő, wc található. A tetőtéren is adott egy nagy tér, amely beépíthető. A ház alapterülete 90 m2, a hozzá tartozó terület hatalmas, több, mint egy hektár, amely igény szerint le is választható. A telken találhatóak gyümölcsfák, de bármilyen vállalkozásra, állattartásra, gazdálkodásra is alkalmas. Így ajánljuk mind nagycsaládosok, mind befektetők, mind vállalkozók figyelmébe. Irányár: 19.8 M ELHELYEZKEDÉS: -Pécstől 20 km, Harkány, Siklóstól 10 km - a településen posta, élelmiszerbolt, dohánybolt, lottózó - óvoda, iskola - 10 km-re tesco, lidl, penny market INGATLAN: - részben felújított, középső szint befejezésre vár , tetőtér beépíthető - Külső nyílászárók: mindenhol műanyag ablakok - Burkolatok: linóleum, járólap - új villanyvezetékek - új vízvezetékek - vegyes tüzelésű kazán és hűtő-fűtő klíma HELYISÉGEK: Alsó szint: - Konyha-nappali-étkező: 37 m2 - szoba:15,5 m2 - fürdő:1,7 m2 - wc 1,6 m2 Középső szint: - előszoba:8,2 m2 - szoba:13,2m2 - szoba:24m2+ erkély - szoba:22m2 - fürdő:4,5m2 - wc:1,2 m2 - közlekedő:1,2 m2 Az ingatlanhoz 19 m2-es garázs tartozik. Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül költözhető, birtokba vehető! Ár- érték arányban egyedi lehetőség!!! Irányár:19,8M