Nagyatád
Eladó sorház
Ár
39 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 18643
Nagyatádon belváros közeli, tágas, napfényes, szép állapotú, kertkapcsolatos sorházi lakás eladó!
Méretek
Méret
120
Méret tulajdoni lap szerint
370
Telek mérete
370
Terasz mérete
17
Cím
Vármegye
Somogy vármegye
Város
Nagyatád
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

cserépkályha

Konyha stílusa

amerikai, de szeparálható

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
garázs
Fényviszonyok

napfényes

Kert

kertkapcsolat

Terasz

terasz,

erkély,

kertkapcsolat

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Emeletek száma
1
Lakások száma
2
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Nagyatád kedvelt utcájában eladó egy sorházi lakás, garázzsal, kertkapcsolattal. ELHELYEZKEDÉS: Az ingatlan Nagyatád belvárosi részén helyezkedik el, sétatávolságban kereskedelmi egységek, szolgáltatók, iskola, óvóda, egészségügyi intézmények. Parkolás az utcán ingyenesen illetve saját udvarban és garázsban is megoldható. INGATLAN: Az ingatlan belső kétszintes, műszaki állapota tökéletes. Az alsó szinten amerikai konyhás nappali kapott helyet, a ház melegét biztosító vízteres, dekoratív cserépkályhával, közvetlen kertkapcsolattal, tágas, világos télikerttel. A felső szinten három különnyíló szoba, mindegyikhez saját erkély is tartozik és egy frissen felújított fürdőszoba áll rendelkezésre, a közös térben nagyméretű beépített szekrénnyel. A lakáshoz tartozó telek végében fatároló építmény került kialakításra, a telek teljesen sík, jól berendezhető. HELYISÉGEK: Földszint: Garázs 20 m2 Télikert 10 m2 Nappali 24 m2 Konyha 8 m2 Új, hőszigetelt, műanyag nyílászárók, jó állapotú villany- és vízvezeték, új fürdőszoba áll rendelkezésre. A térkövezett udvarról hangulatos télikertbe érkezünk, a földszinten tágas amerikai konyhás nappali kapott helyet, ahonnan a kert is megközelíthető, és kialakításra került egy tágas, fedett terasz is. A garázs az utca és a kert felől is megközelíthető, illetve a vízteres cserépkályha ajtaja is innen érhető el, így nem kell a lakásban koszolni a tűzrakással, hamuzással, odabent csak a kellemes meleget élvezzük. Vendég wc és a konyhához tartozó kamra, kis előszoba található még a földszinten. Az emeleten kapott helyet a három, ideális méretű hálószoba, mindháromhoz különálló erkély is tartozik, és itt található a fürdőszoba is, szintén kis kilépővel. A melegvizet villanybojler biztosítja és a fürdőszobában is rendelkezésünkre áll egy wc. A szobák csaphornyos parkettával burkoltak, a tetőtérben a lépcsőházi falfelületek lambériával burkoltak. Némi esztétikai felújítást követően kellemes otthona lehet egy családnak, ahol fontos, hogy kert és garázs valamint tágas élettér álljon az ott lakók szolgálatára. Hívjon, és nézzük meg!