Tevel
Eladó családi ház
Ár
5 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 18439
Tevelen könnyen megközelíthető családi ház nagy udvarral eladó
Méretek
Méret
74
Méret tulajdoni lap szerint
74
Telek mérete
833
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Tevel
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

kályha,

cserépkályha

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Igen (földszint)
Kert

kertkapcsolat

Közüzemi szolgáltatás
részben közművesített (telekhatáron belül egy vagy több közmű)
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
felújítandó
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
vegyes falazat
Megközelíthetőség
főúton
Leírás
Tevel központjában könnyen megközelíthető családi ház nagy udvarral eladó Az épület felújításra szorul, ennek köszönhetően jó lehetőséget biztosít az egyedi igények rugalmas kialakítására. Ezek az igények lakhatást szolgáló-, vagy akár telephelyként funkcionáló ingatlanra is vonatkozhatnak, de kiadásra szánt apartman is kialakítható belőle. ELHELYEZKEDÉS: - Tevel, Fő út, központhoz közel - családi házas környék - parkolási lehetőség az udvarban - buszmegálló, bolt, bankfiók, ATM, vendéglátó hely, trafik néhány percre található INGATLAN: - Telek: 833 m2 - Ház: 74 m2 HELYISÉGEK: - Előszoba: 6 m2 - Nappali: 20 m2 - Hálószoba: 21 m2 - Étkező-konyha kamrával: 20 m2 - Fürdőszoba WC-vel: 7 m2 MŰSZAKI ADATOK/ÁLLAPOT: - vegyes falazat (vályog + tégla) - tömörfa, dupla üvegezésű nyílászárók, hőszigetelt bejárati ajtó - fűtés: cserépkályha, illetve vegyes tüzelésű kályhák - melegvíz ellátást villanybojler biztosítja - elektromos hálózat teljesítménye 1x32 Amper - járólap, fa padló és PVC burkolatok; a falon mész és csempe - padlás: bejárható - általános állapot: felújításra szoruló - rezsi költség: kb. 15.000,-Ft/hó Az épületben egy cserépkályha és további kályhák biztosítják a fűtést, de a telekhatárról a gáz is bevezethető. A ház a méretéből is adódóan alacsony fenntartási költséggel rendelkezik. Az ingatlan rövid időn belül birtokba vehető, per-, teher-, és igénymentes. Méretéből, elhelyezkedéséből és telekméretéből adódóan telephelynek, vendégháznak és lakóháznak is alkalmas. Hívjon, és megmutatom!