Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály
Eladó lakás
Ár
119 400 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 18277
ELEGÁNS, IGÉNYES, EGYEDI STÍLUSÚ LAKÁS RÁKOSSZENTMIHÁLYON!
Méretek
Méret
136
Méret tulajdoni lap szerint
136
Terasz mérete
8
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XVI. kerület
Városrész
Rákosszentmihály
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
2
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

ablakos,

szeparált,

étkezős

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
fedett beálló zárt területen
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Felszereltség

tároló

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2007
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
2
Lakások száma
5
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
XVI. kerület kertvárosi részén, Rákosszentmihályon, második emeleti, újszerű állapotú, nettó 136 m2-es, nappali+3 hálószobás, duplakomfortos, hangulatos, egyedi tervezésű, erkélyes lakás, tárolóval, 2 db fedett parkolóhellyel eladó. A tégla építésű, szigetelt társasház 2007-ben épült, mindössze 5 lakás került kialakításra. A lakóközösség jó, a ház tiszta, rendezett, folyamatosan karbantartott. Az ingatlan a második emeleten helyezkedik el, ezen a szinten nincs több lakás, így közvetlen szomszédok nélküli, csendes, nyugodt otthonlétet élvezhet. Az alapterület nettó 136 m2, kiváló elosztású, lakberendező által tervezett, prémium minőségű kivitelezéssel megvalósult igényes és hangulatos otthon. Az ingatlanba belépve az előszobába jutunk, innen nyílik egy hálószoba, háztartási helyiség és egy zuhanyzóval és wc-vel felszerelt fürdőszoba. A lakás központi helye, a nagy belmagassággal rendelkező, a tetőablakoknak köszönhetően rendkívül világos, impozáns kialakítású,45 m2-es hall-konyha-étkező. Innen nyílik az erkélykapcsolatos nappali, ahonnan igény szerint még egy szoba leválasztható. Az étkezőből nyílik egy folyosó, melynek két végén 1-1 hálószoba és egy rendkívül világos, masszázs-fényterápiás káddal, wc-vel, bidével felszerelt fürdőszoba található. A fűtést és meleg víz ellátást, 1 éves kondenzációs kazán biztosítja, valamint 2 db hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került. A lakásban található ízléses és minőségi beépített bútorok valamint gépesített konyhabútor a vételár részét képezik. Megegyezés szerint akár a teljes bútorzat is maradhat. Kötelezően megvásárolandó 2 fedett gépkocsi beálló az udvaron és egy privát tároló helyiség a pinceszinten, melyek ára 6.500.000 Ft. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben minden megtalálható, ami a hétköznapi élet elengedhetetlen feltétele. iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, bank, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár stb.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!