Boldogkőváralja
Eladó vendéglátó
Ár
219 999 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 17997
35 éve működő, ikonikus panzió és étterem eladó Boldogkőváralján
Méretek
Méret
990
Méret tulajdoni lap szerint
902
Telek mérete
4400
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Boldogkőváralja
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
14
WC-k száma
14
Fürdőszobák száma
14
Fűtés típusa

elektromos,

konvektor

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
panorámás
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

parkosított

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség

melléképület,

fűthető medence,

műhely,

pince,

tároló,

riasztó,

közösségi BBQ

További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb engedéllyel rendelkezik
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1970
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúton
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Ajánlatunk tárgya ez a 35 éve működő, 990 m2-es hasznos alapterülettel rendelkező, jelenleg is üzemelő panzió és étterem, mely a főszezonban bejáratott ifjúsági és turistaszállásként, gyerek táborként is működik, medencével és hatalmas, 4.400 m2 nagyságú telekkel várja új tulajdonosát. Jellemzők: 1. Üzleti Potenciál: Folyamatosan működő panzió és étterem, ideális ifjúsági és turistaszállás, gyerektáboroknak is alkalmas. 2. Személyzet: Megbízható személyzet, akik további foglalkoztatása megoldható 3. Átalakítások: Törvényi előírásoknak megfelelő átalakítások megtörténtek, táboroztatásra és szállásadásra alkalmas. 4. Esküvők és Rendezvények: Az étterem ideális esküvők, rendezvények számára, fedett terasz és gondozott udvaron, kerti tó mellett. 5. A panzió részt 5 hálószoba, közösségi tér, pihenő helyiségek, konvektoros fűtés, új fa ablakok, laminált melegburkolat, kerámia járólap jellemzi, saját fürdőszobákkal és wc-kkel 6. A turistaszállás részen 6 hálószoba, közösségi tér, és tárolók találhatóak, a helyiségeket új villanyfűtéssel és konvektorokkal szerelték, valamint külön wc és fürdő tartozik minden szobához 7. Mobilházak: 2 db mobilház további szálláshelyekként hasznosíthatóak 8. Légkondicionált és teljesen felszerelt konyha, mely a vételár részét képezi és minden jelenlegi egészségügyi előírásnak megfelel. 9. Pince: 70 m2-es pince a főépület alatt, 4 ágra elosztva 10. Kert: Gyümölcsfákkal beültetett hátsó kert rész, játszótér, fedett szalonnasütő, medence, kosárpalánk, lovaskarám 11. Kikapcsolódási lehetőségek a környéken: Számtalan túra útvonal és kirándulási lehetőség, továbbá háborítatlan csencd fogadja az ide látogatót 12. Elhelyezkedés: A frissen épült M30-as autópálya lehajtójától mindössze 14 km-re található, Miskolctól 55 km-re, Kassától 50 km-re 13. Az udvaron 9 db parkolóhely és az ingatlan előtti részen további parkolók állnak rendelkezésre Remek befektetési lehetőség, hiszen minden berendezés az ár része, beleértve a bevezetett weboldalt is, valamint visszajáró táborozói körök is preferálják a helyszínt. A teljes dokumentációt és a további fényképeket irodánkban tudják megtekinteni, továbbá digitálisan is a rendelkezésükre tudjuk bocsájtani. Az ingatlan a tulajdonos kérésére kizárólag irodánkon keresztül elérhető. Amennyiben szeretné megtekinteni, kérem jelezzék kollégánk felé időpont egyeztetés céljából.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!