Budapest III. kerület, Óbuda
Eladó lakás
Ár
99 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 17973
Napos, Tetőteraszos 3 szobás lakás Óbudán!
Méretek
Méret
75
Terasz mérete
16
Belmagasság
270 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest III. kerület
Városrész
Óbuda
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
panorámás
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

tetőterasz

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Energia tanúsítvány
CC
Építés éve
2013
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
újszerű
Homlokzat állapota
újszerű
Lépcsőház állapota
újszerű
Lakások száma
6
Környék
Kulturált környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
ELADÓ Óbuda Lakókertben 2013-ban épült, 2. emeleti, br. 75 m2-es (nettó 57m2) 3 szobás, nagy tetőteraszos (16 m2), csendes belső kertre néző, napsütéses, kiváló hangulatú lakás! A társasház 6 lakásos, két emeletes, belső lépcsőházas. A lakáshoz tartozik egy kijelölt utcai parkolóhely és egy 8 m2-es tároló, melyeket a lakással együtt kötelező megvásárolni: Parkolóhely: 3 M Ft Tároló (8 m2): 4 M Ft A lakás a lakóhellyel és tárolóval, 114,9 M Ft. A lakás DK-i fekvésű világos, napos, a nappaliból a nagy, 16 m2-es tetőteraszra tudunk kimenni, mely hangulatos kilátást biztosít a környező zöld környezetre. Helyiségei: Előszoba, toalett, fürdőszoba, 2 hálószoba, nappali amerikai konyhával. Ház/Lakópark: - 2013-ban épült - Igényes, jó lakóközösség - 2 emeletes, lépcsőházas - Parkosított közösségi terek Lakás: - Br 75 m2; Net 58 m2 - 16 m2 tetőterasz - 1 nappali, 2 hálószoba - DK-i tájolás - Belmagasság 270 cm Műszaki: - Légkondicionált - hűtő-fűtő klíma - Fűtés – Gázcirkó, radiátorokkal - Nyílászárók: jó minőségű modern faablakok - Alumínium redőnyök - Közös költség: 15.000 Ft/hó - Fűtési átalány: 8441 Ft/ hó; Víz: 6000 Ft/hó, Áram: 4500 Ft/hó Finanszírozás: - Megvásárolható banki hitelre és készpénzre is - Adásvételkor 10% foglaló - Megegyezés szerint költözhető Amennyiben még egy ingatlant el kell adnia ahhoz, hogy ezt az lakást meg tudja vásárolni, arról is szívesen beszélgetek Önnel személyesen. Kérjen tanácsot az értékesítésrõl, az aktuális piaci helyzetrõl, a konzultáció az elsõ alkalommal teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel! További információval kapcsolatban keressen bizalommal, akár hétvégén is! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást. Várom megtisztelő hívását!