Szigetszentmiklós
Eladó családi ház
Ár
64 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 17647
Szigetszentmiklós Ragád városrészében, különálló 3 szintes csalái házat kínálok eladásra!
Méretek
Méret
110
Méret tulajdoni lap szerint
110
Telek mérete
307
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Szigetszentmiklós
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

klíma,

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Fényviszonyok

napfényes

Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1980
Állapot
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lakások száma
1
Környék
Keresett környék
Szerkezet
könnyűszerkezet
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Szigetszentmiklós egyik legkedveltebb környékén, ahol a városi nyugalom és a családi otthon érték találkozik, kínálok eladásra egy kényelmesen élhető 3 szintes családi házat. Az otthon 2022-ben részleges felújításon esett át, hogy a modern életstílust és a kényelmet az otthon melegségével ötvözze. 120 m2 lakótér+garázs+szuterén áll rendelkezésünkre. A kert 307 m2, pont megfelelő méretű szabadtéri programokhoz, családi, baráti összejövetelekhez. Terrendezés, helyiségek: Földszint: - előszoba - tágas nappali - étkezős konyha - épített zuhanyozós fürdőszoba - közlekedő Emelet: - közlekedő - 2 tágas hálószoba - gardróbhelyiség Az alsó szinten szuterén található, mely sok lehetőséget rejt magában. Méretéből adódóan többféle funkciót is betölthet. Továbbá rendelkezésünkre áll egy garázs és egy nagy műhely is. A 2022-es felújítás során elvégzett újítások és műszaki paraméterek az alábbi felsorolásban találhatóak: - 1990-es években épült, könnyűszerkezetes technológiával, - betonyp elemekből, cseréptető fedéssel - 10 cm dryvit szigeteléssel van ellátva - műanyag nyílászárók és részben fa nyílászárók vannak beépítve - új konyha gépekkel - új burkolatok - riasztó, kamerarendszer - 2 inverteres klíma - 10 cm grafitos szigetelés - fúrt kút - házi vízmű - éjszakai áram - új trapézlemez kerítés - szaletli - kerti sütögető - körbejárható parkosított kert, szép növényekkel - saroktelek, emiatt több autó is tud parkolni a ház körül Infrastruktúra: Az ingatlan kiváló elhelyezkedése miatt minden fontos szolgáltatás, üzlet és iskola könnyen megközelíthető. M0-ás autópálya néhány perc alatt elérhető. A LEÍRÁS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! TOVÁBBI RÉSZLETEK MIATT HÍVJON TELEFONON!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.