Zalaegerszeg, Bazita
Eladó családi ház
Ár
7 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 17223
Felújításra váró házikó keresi új tulajdonosát !
Méretek
Méret
1129
Nettó méret
54
Telek mérete
1129
Terasz mérete
11.6
Cím
Vármegye
Zala vármegye
Város
Zalaegerszeg
Városrész
Bazita
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
1
Fűtés típusa

kályha

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Fényviszonyok

világos

Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
telekhatár előtt
Terasz

terasz

Felszereltség

tároló

További adatok
Energia tanúsítvány
HH
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
felújítandó
Homlokzat állapota
felújítandó
Lépcsőház állapota
felújítandó
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
vegyes falazat
Elérhetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
A körbekerített, sík, gondozott telken a házon kívül gyümölcsfák találhatók, a szomszédok kedvesek. Közművek közül a villany bevezetésre került a házba, víz az udvaron,gáz pedig az utcán, a kapu előtt található. Az ingatlanban egy nagyobb, 20m2-es szoba található, a mellékelt átalakítási tervvel könnyen két szobás összkomfortos házzá alakíthatja új tulajdonosa. A fűtést jelenleg beépített, működőképes kemence biztosítja, amely akár még kenyér sütésre is alkalmas. Közlekedés: A zalaegerszegi (korábban 30-as) 7-es helyijárat gyakran közlekedik, autóval 5-10 perc a belváros. Ajánlom: A ház és a gazdálkodásra alkalmas kert rengeteg lehetőséget rejt magában. A közelben óvoda, buszmegálló található.


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Magyar Tenger Ingatlaniroda Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem