Baja
Eladó házrész
Ár
11 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 17211
Eladó Baja belvárosában egy 53 m2-es házrész.
Méretek
Méret
53
Nettó méret
53
Telek mérete
53
Cím
Vármegye
Bács-Kiskun vármegye
Város
Baja
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz
Felszereltség
További adatok
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
felújítandó
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Elérhetőség
főúthoz közel
Leírás
Eladó baja belvárosában egy 53 m2-es házrész. Az ingatlan a következő helyiségekből áll: nappali, hálószoba, konyha, fürdőszoba, WC. Az épület tégla falazatból készült, nyílászárói fából vannak, fűtése gázkonvektoros. A házrész a belváros szívében helyezkedik el gyalogszerrel is percekre találhatók tőle hivatalok, boltok, szórakozási lehetőségek stb.


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AUF Bt általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. www.immo1.hu/adatvedelem
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat.