Szekszárd
Eladó lakás
Ár
28 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 17207
Szekszárdon, a Mikes utcában eladó egy 68 m2-es, 3 szobás, felújított 4. emeleti lakás.
Méretek
Méret
68
Terasz mérete
4
Belmagasság
265 cm
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Szekszárd
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés - egyedi méréssel

Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Fűtés átalány
20000
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Építés éve
1980
Állapot
felújított
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
közepes állapotú
Emeletek száma
4
Lakások száma
76
Környék
Kulturált környék
Szerkezet
csúsztatott zsalu
Lépcsőház típusa
függőfolyosó
Elérhetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Szekszárd központjában, 3 szobás, felújított lakás eladó! Szekszárdon, a Mikes utcában eladó egy 68 m2-es, 3 szobás, felújított 4. emeleti lakás. ELHELYEZKEDÉS: - Szekszárd, Mikes utca - közelben játszótér, üzletek, gyógyszertár, orvosi rendelő, óvoda, iskola, buszmegálló ÉPÜLET: - négyemeletes - csúszózsalus szerkezet - ingyenes parkolás a ház előtti vagy mögötti parkolóban LAKÁS: - 4. emelet - 68 m2 - tehermentes, azonnal birtokba vehető - bútorokkal együtt eladó HELYISÉGEK: - előszoba: 3 m2 - konyha: 9 m2 - étkező, nappali: 20 m2 - szoba:9 m2 - szoba: 10 m2 - gardrób: 3,5 m2 - fürdőszoba: 5,5 m2 - WC: 1,5 m2 - közlekedő: 3 m2 - erkély: 3 és 4 m2 ÁLLAPOT/MŰSZAKI: Teljeskörű felújítás 2019-ben: - villany és vízvezetékek cseréje - új, gépesített konyhabútor (IKEA) - új padlóburkolatok az egész lakásban - szúnyoghálóval és redőnnyel ellátott, hőszigetelt, műanyag ablakok - fűtés: egyedi mérős távfűtés - közös költség: 9.700 Ft/hó - rezsiköltség: kb. 30-35.000 Ft/hó A lakás mérete és központi fekvése miatt ideális választás fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Győződjön meg róla személyesen is! Hívjon, és megmutatom! Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitel ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Simon Andrea e.v. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.