Miskolc
Kiadó üzlethelyiség
Ár
750 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 16167
Kiadó irodahelység Miskolc belvárosában a Zenepalotával szemben
Méretek
Méret
281
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Miskolc
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
7
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utcafronti (nem lakás)
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
újszerű
Homlokzat állapota
újszerű
Lépcsőház állapota
újszerű
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
sétálóutca
Leírás
Miskolcon a Városháztéren, nagy alapterületű, napfényes irodahelység bérbe vehető hosszú távra. A 281 m2 hasznos alapterületű ingatlan a Zelepalotával szemben, a villamos sínek mellett, a Polgármesteri Hivatal közvetlen szomszédságában található. Az iroda helységfelosztása és adatai: - 1. emeleti elhelyezkedés, - 7 db 15-20 m2-es szőnyegpadlós szoba, - tágas közlekedő helységek, - női és férfi mosdóhelység, - nagy méretű konyha, - kétkamrás, hőszigetelt fa ablakok, - hűtő-fűtő klíma, gázkazán, - hozzá tartozó belső parkoló helyek. Az épület rendkívül jól megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. A nagy alapterület és a tágas terek lehetőséget teremtenek a hasznosításra ügyfélszolgálati irodának, call centernek, tervező irodának, ügyvédi irodának egyaránt. Birtokba vétel: 2 havi kució +tárgyhavi bérleti díj megfizetésével azonnal. Amennyiben hirdetésem felkeltette a figyelmét, hívjon bizalommal

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!