Budapest XIII. kerület, Angyalföld
Eladó sorház
Ár
229 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 15549
Budapest 13. kerületében, Angyalföld legnépszerűbb kertvárosi övezetében egy 1995-ben épült sorház két generációs, emeletes családi ház eladó
Méretek
Méret
186
Méret tulajdoni lap szerint
186
Telek mérete
366
Terasz mérete
10
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIII. kerület
Városrész
Angyalföld
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
6
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

kondenzációs kazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai, de szeparálható

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
fedett beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

parkosított

Terasz

tetőterasz,

terasz

Felszereltség

pince,

tároló

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1995
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Emeletek száma
1
Lakások száma
2
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Megvásárlásra kínálok Budapest 13. kerületében, Angyalföld legnépszerűbb kertvárosi övezetében egy 1995-ben épült sorház két generációs, emeletes családi házát. Az ingatlan főbejáratán belépve oszlik ketté a földszinti és emeleti lakás. Az ingatlan össz alapterülete 186 nm. Helyiséglista Földszint: 3 szoba, amerikai konya-nappali, étkező, fürdőszoba (zuhanyzóval és fürdőkáddal), külön illemhelyiség, tároló, 10 nm-es terasz, kinti tároló helyiség Emelet: 3 szoba, amerikai konyha-étkező-nappali (40 nm), fürdőszoba (zuhanyzóval), külön illemhelyiség, 14 nm-es terasz, külső lépcső a kertbe Az otthon melegét kombi gázkazán biztosítja. A szobákat laminált parketta, a közösségi helyiségeket hidegburkolat fedi. Az emeleti fürdőszoba és toilett tavaly felújításra került. Az emeleti nappaliban klíma berendezés található. A földszinti tárolóból a 14 nm-es pincébe jutunk. Az ingatlanban több beépített bútorzat található. A két generációs családi ház a gáz kivételével megosztott mérőkkel rendelkezik. (villany- és víz óra) A parkosított kertben egy 3,5 m x 7 m-es úszómedence, beépített vízforgatóval és víztisztítóval áll rendelkezésre a nyári hónapokban. Az előudvarban 2 állásos, fedett gépkocsi beálló található, de a ház előtti felhajtón is díjmentesen lehet parkolni. A környéket kulturált, jó lakókörnyezet jellemzi, a központ, metró, tömegközlekedés 5 percen belül elérhető. Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét és egy ilyen ritka lehetőségre várt, akkor kérem keressen bizalommal elérhetőségeimen kérdésével vagy a megtekintéssel kapcsolatban! Csendom Zsuzsanna +36 70 23 24 284 csendom.zsuzsanna@immo1.hu Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. www.immo1.hu/adatvedelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!