Érd, Parkváros
Eladó családi ház
Ár
169 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 14795
Felső-Parkvárosban luxus igényeknek megfelelő 239 négyzetméteres ház eladó!
Méretek
Méret
239
Telek mérete
735
Terasz mérete
130
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Érd
Városrész
Parkváros
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

hőszivattyú

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

parkosított

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

riasztó,

elektromos kapu

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2023
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Emeletek száma
1
Lakások száma
1
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Felső-Parkvárosban luxus igényeknek megfelelő 239 négyzetméteres ház eladó! Családi házas környezetben épül ez a belső kétszintes ház nettó 164 négyzetméter, plusz a teraszok 130 négyzetméter. A ház földszinti beosztása: - nappali-étkező-konyha: 36 m2, kamra: 1,5 m2 - 2 szoba: 14 m2 és 12 m2 - gardrób: 8 m2 - fürdőszoba: 5 m2, Wc: 1,5 m2 - háztartási helyiség: 8 m2 - előszoba: 5 m2 - lépcsőház: 7 m2 - garázs: 30 m2 - teraszok: 34 m2 A ház emeleti beosztása: - 2 szoba: 14 m2 és 17 m2 - gardrób: 5 m2 - fürdőszoba: 8 m2 - zuhanyzó és Wc: 4 - közlekedő és előtér: 16 m2 - terasz: 97 m2 A ház 30 cm-es Bakonytherm téglából épült, külső szigetelés 15 cm-es Dryvit. Fekete színű Terran cserép fedésű tető, színezett bádogozással. A külső nyílászárók műanyag szerkezetűek, fokozott, 3 rétegű üvegezéssel, kívül Antracit, belül fehér színben. Beépített tokos redőnyök és szúnyogháló, földszinten motoros kivitelben Az ingatlan fűtése és meleg víz ellátása 16Kw-os hőszivattyúról (LG Therma) gondoskodik, minden helyiségben padlófűtéssel, illetve tartalék fűtésként és hűtésre egy split klíma kerül felszerelésre. A vételár tartalmazza a napelem kiépítést. Az épületben kiépítésre kerül egy hővisszanyerős (Ubbink Vigor), páraszabályzós lakásszellőztető rendszer is! A hideg-meleg burkolatok, a szaniterek, valamint a beltéri ajtók igény szerint választhatók. A volánbusz 732 és 733 járatának megállója 5 perc sétatávolságra található. Óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár stb. autóval 5 perc alatt elérhető! Az M7 és M0 autópálya gépkocsival szintén 5 perc távolságra!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége?

Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk.Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

immo1.hu/adatvedelem