Érd, Parkváros
Eladó családi ház
Ár
74 990 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 14793
Új építésű földszintes ikerház egyik fele RENDKÍVÜL KEDVEZŐ ÁRON eladó!
Méretek
Méret
137
Telek mérete
800
Terasz mérete
36
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Érd
Városrész
Parkváros
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

kondenzációs kazán

Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

parkosított

Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz

terasz

Felszereltség

riasztó

További adatok
Építés éve
2023
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Lakások száma
1
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Elérhetőség
nem aszfaltozott út
Új építésű földszintes ikerház egyik fele RENDKÍVÜL KEDVEZŐ ÁRON eladó! A ház természetvédelmi területhez közel (Fundoklia völgy) található. A ház költözhető állapotban van, a másik felében már laknak! Minden hatósági bizonyítvánnyal rendelkezik! A ház 30 cm-es Porotherm téglából épült. Kívülről 15 cm-es Dryvit szigeteléssel. A födém betonból készült, cserépfedéssel. A külső nyílászárok 3 rétegű műanyag szerkezetűek, bukó/nyíló kivitelezéssel. A lakás helyiségei: - nappali-étkező 21 m2, konyha 11 m2 - 3 szoba: az egyik 13 m2, a másik kettő 11-11 m2 - gardrób 5 m2, tároló 9 m2 - fürdőszoba 7 m2, háztartási helyiség 7 m2 - előszoba 9 m2, közlekedő 8 m2 - teraszok 36 m2 - fedett gépkocsibeálló 15 m2 A ház fűtését és melegvíz ellátását egy Bosch kondenzációs kombi gázcirkó biztosítja. Minden helyiségben padlófűtés (kivéve a garázsban), fürdőszobában pluszban törölközőszárítós radiátor. Víz, villany, gáz, csatorna bekötve, lakásonként saját mérőórákkal. Ikerházanként a lakások tárolónál, illetve fedett gépkocsibeállóval érnek össze, teljesen elszeparáltak egymástól. Saját használatú kertrész 400 m2. A 738-as busz megállója 450 méterre, M7-es autópálya 5 perc gépkocsival. Közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő. Penny Market, Interspar 5 perc gépkocsival. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást. Immo1.hu/adatvedelem