Őrtilos
Eladó tanya
Ár
118 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 13437
Egy álomszép tanya az erdő közepén!
Méretek
Méret
230
Telek mérete
72687
Cím
Vármegye
Somogy vármegye
Város
Őrtilos
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
5
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok

világos

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
jó állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Szerkezet
vegyes falazat
Leírás
Béke, nyugalom, igazi természetközelség! Kiváló úton megközelíthető ingatlancsoport Őrtilos peremén! Az erdei úton az őzek sem futnak el Ön elöl. A nagyméretű családi ház a lehetőségek tárházát kínálja az új tulajdonosnak. Az ötletes megoldással megépített L alakú családi ház régi része stabil, egészséges vályogépület, a 2000-es években megépített új szárny zárt verandájával délnyugati tájolásával egész évben világos belső tereket biztosít. A kedvező klímájú vályog részben 1 hálószoba, nappali-étkező, konyha, tároló, közlekedő, a tégla épületrészben 2 hálószoba, 1 nappali, 1 fürdőszoba, közlekedő helyiségek találhatóak. 3 gazdasági épület állattartáshoz biztosít stabil alapot. A teljes terület körbe kerített. Viz, ipari áram, gáz bekötve!!! Az otthon melegéről vízpatkós cserépkályha alternatív megoldást biztosít. Őrtilos a Dráva partján fekszik: a községközpont a folyótól 1–2 km-re, Szentmihályhegy településrész közvetlenül a folyó mellett: a Mura itt ömlik bele a Drávába. Nagykanizsa-Gyékényes közti 6804-es útból Zákányfalunál leágazó 68 118-as út mentén. A hazai vasútvonalak közül a települést a Székesfehérvár–Gyékényes-vasútvonal érinti, melynek egy megállási pontja van itt; Őrtilos vasútállomás Szentmihályhegynél található, a 68 118-as út végpontjánál. A legközelebbi városok Csurgó és Nagykanizsa, előbbitől mintegy 20, utóbbitól 22 kilométerre terül el. A településen óvoda működik, Ilyen tényleg csak a mesében van! Jöjjön el, tekinsük meg együtt Irányár: 118.000.000 Ft. Tel. +36307739925/302466606