Szigethalom
Eladó családi ház
Ár
74 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 13279
Felújított, rezsivédett családi ház Szigethalom csendes utcájában ELADÓ!
Méretek
Méret
150
Telek mérete
702
Terasz mérete
20
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Szigethalom
Alapvető adatok
Szobák
6
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált, de amerikaivá alakítható,

szeparált

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

parkosított

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély,

terasz

Egyéb extrák
szúnyogháló
Felszereltség

fúrt kút,

melléképület,

tároló,

pince,

garázs

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1970
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lakások száma
2
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
vegyes falazat
Internet szolgáltató
PR Telekom
TV szolgáltató
PR Telekom
Leírás
Budapest környékén, kertvárosi környezetben lakna együtt de mégis külön? Ez a felújított, kétlakásos körbejárható családi ház mindezt kínálja! A 702 m2-es, téglalap alakú, összközműves telken épült ingatlan két szinten nyújt kényelmes életteret két generáció együttéléséhez. Az 1960-as évek végén épült ingatlan, 2021-22-ben teljeskörű felújításon esett át. Műszaki jellemzők: - teljeskörűen felújított víz- és villanyhálózat - duplaüveges, műanyag nyílászárók - kombi gázcirkó radiátoros hőleadással - az emeleten klíma - hibátlan állapotú hideg- és melegburkolatok - az ablakokon műanyag redőny és szúnyogháló - betoncserép tetőhéjazat - mindkét szinten beépített konyhabútor - minőségi beltéri ajtók Extrák: - 30 m2-es különálló garázs + 2 autó parkolására alkalmas térkövezett kocsibeálló - fúrt kút - több melléképület: tároló pincével illetve felújított állapotú gazdasági épület - 20 m2-es fedett terasz - füvesített kert + leválasztott veteményes Elrendezés/helyiségek: földszint: - közlekedő, zuhanyzós fürdő, wc, kamra, konyha, nappali+étkező, 3 db hálószoba, gardrób, terasz emelet: - nappali+étkező, zuhanyzós fürdő+wc, konyha, kamra, gardrób, hálószoba, erkély Mindkét lakásban tágas és kényelmes élettér áll rendelkezésre, mindkét szinten saját konyhával és fürdőszobával. A helyiségek falai kellemes, pasztellszíneket kaptak és szép világosak. A földszinten a 20 m2-es, fedett terasz remek helyszíne a családi összejöveteleknek. A kert: - a szép rendezett kertben egy veteményes is leválasztásra került valamint több termő gyümölcsfát is találunk itt. Épp ideális méretű telek ahhoz, hogy karbantartása ne legyen túl nagy teher. A környék: - Szigethalom Budapesttől pár kilométerre délre, a ráckevei Duna partján található település. Központjában mindent megtalál, mely a hétköznapokhoz szükséges: orvosi rendelőintézet, gyógyszertár, iskola, óvoda, posta, bevásárlóközpont, stb... - a dunapart igazi rekreációs környezet: kerékpározni, sétálni, vízisportolni egyaránt van lehetőség. A parkerdő remek túrázási útvonalakat is nyújt. Megközelítés/közlekedés: - mind tömegközlekedéssel, mind autóval gyorsan elérhető a fóvárosból. A ráckevei HÉV remek közlekedési alternatíva, amennyiben nem autóval történik a közlekedés. Ezen kívül számos volánbusz járat is indul Budapest illetve a környező települések irányába. Remek ingatlan olyanok számára, akik nem szeretnének felújítással bajlódni és önálló, kertes ingatlant keresnek! Az ingatlan berendezése megegyezés tárgyát képezi. Hívjon és egyeztessünk időpontot a megtekintésre! Vegye igénybe irodánk szolgáltatásait: - teljes körű, bank független és díjmentes hitelügyintézés, - energetikai tanúsítvány, - ügyvédi szolgáltatás A LEÍRÁS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS REFERENCIA HUNGARY KFT. általi kezeléséhez, nyilvántartásához.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.