Gelse
Eladó családi ház
Ár
8 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 13101
Kiváló lehetőség tettre kész, alkotni vágyók számára!
Méretek
Méret
95
Telek mérete
2365
Cím
Vármegye
Zala vármegye
Város
Gelse
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
Fűtés típusa

egyéb

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Tájolás
dél
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
felújítandó
Szerkezet
tégla
Leírás
Gelsén eladó egy felújításra szoruló családi ház. A 95 nm alapterületű házban 3 szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba, konyha, padlásfeljáró, folyosó található. A telek 2365 nm. A széles telken ásott kút is található. Az utca összközműves. Előre egyeztetett időpontban szívesen mutatom. Ingatlan irányára: 8,9 mft Tel:307739925/302466606 Gelséről: Nagykanizsától 17 kilométerre északra fekszik a Principális-csatorna völgyében, a Nagykanizsa-Pacsa közti 7527-es út mentén; utóbbiból itt ágazik ki, központjának északi szélén a 7529-es út, Pölöskefő és Zalaszentbalázs irányába. Területén áthalad a Szombathely–Nagykanizsa-vasútvonal is. Gelse Zala megye egyik legszebb települése. A Nagykanizsa felõl közeledõ enyhén kanyargós úton - a Principális-csatornával párhuzamosan - érkezik abba a völgybe, aminek a távolban mindkét oldalán szelíd dombok sora zárja le a látóhatárt. A gondosan megmûvelt szántóföldek parcellái, az akác-, tölgy-és gyertyánerdõk harmóniája, a szõlõtáblák között megbúvó kis pincék kellemes látványa vonzza a szemet. A faluba érkezõ takaros portákat, virágos kerteket és közterületeket lát, ami az itt élõ alig több mint ezeregyszáz szorgos ember keze munkáját dicséri. A legfontosabb közintézmények faluközpontban találhatók. A keleti oldalon a könyvtár és a turistaház közös udvara hangulatos piknikudvart rejt, az óvoda épülete eltakarja az úton haladó szeme elõl a kedves játszóudvart és a futballcentrumot. A pályát körbevevõ több hektáros park, a szökõkút vizének csobogása megnyugtatja a lelket. A 18.században épült katolikus templom méltóságos épülete jól megfér a szomszédságában álló, derûs színeivel feltûnõ iskolaépület mellett. A túrázni vágyók - akár gyalog, akár kerékpárral - a szõlõhegyen mintegy 7 km-nyi betonozott úton barangolhatnak, gyönyörködhetnek a dombtetõrõl a falu panorámájában vagy a környék tavaiban horgászhatnak, a vadászat kedvelõi vadban gazdag vidékre találnak. Komfortérzetét a teljes közmûellátás fokozza: Biztonságérzetét körzeti megbízottak és polgárõrök garantálják. Forrás: település honlapja.