Gelse
Eladó családi ház
Ár
5 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 13099
Kiváló lehetőség tettre kész, alkotni vágyók számára!
Méretek
Méret
50
Telek mérete
2634
Cím
Vármegye
Zala vármegye
Város
Gelse
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
Fűtés típusa

egyéb

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Tájolás
kelet
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Közüzemi szolgáltatás
részben közművesített (telekhatáron belül egy vagy több közmű)
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
felújítandó
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Gelsén eladó egy felújításra szoruló családi ház. A nm 50 alapterületű házban 2 szoba, konyha előszoba található. A telek 2634 nm. A telken ásott kút is található. Az utca összközműves. Előre egyeztetett időpontban szívesen mutatom. Ingatlan irányára: 5,9 mft Tel:307739925/302466606 Gelséről: Nagykanizsától 17 kilométerre északra fekszik a Principális-csatorna völgyében, a Nagykanizsa-Pacsa közti 7527-es út mentén; utóbbiból itt ágazik ki, központjának északi szélén a 7529-es út, Pölöskefő és Zalaszentbalázs irányába. Területén áthalad a Szombathely–Nagykanizsa-vasútvonal is. Gelse Zala megye egyik legszebb települése. A Nagykanizsa felõl közeledõ enyhén kanyargós úton - a Principális-csatornával párhuzamosan - érkezik abba a völgybe, aminek a távolban mindkét oldalán szelíd dombok sora zárja le a látóhatárt. A gondosan megmûvelt szántóföldek parcellái, az akác-, tölgy-és gyertyánerdõk harmóniája, a szõlõtáblák között megbúvó kis pincék kellemes látványa vonzza a szemet. A faluba érkezõ takaros portákat, virágos kerteket és közterületeket lát, ami az itt élõ alig több mint ezeregyszáz szorgos ember keze munkáját dicséri. A legfontosabb közintézmények faluközpontban találhatók. A keleti oldalon a könyvtár és a turistaház közös udvara hangulatos piknikudvart rejt, az óvoda épülete eltakarja az úton haladó szeme elõl a kedves játszóudvart és a futballcentrumot. A pályát körbevevõ több hektáros park, a szökõkút vizének csobogása megnyugtatja a lelket. A 18.században épült katolikus templom méltóságos épülete jól megfér a szomszédságában álló, derûs színeivel feltûnõ iskolaépület mellett. A túrázni vágyók - akár gyalog, akár kerékpárral - a szõlõhegyen mintegy 7 km-nyi betonozott úton barangolhatnak, gyönyörködhetnek a dombtetõrõl a falu panorámájában vagy a környék tavaiban horgászhatnak, a vadászat kedvelõi vadban gazdag vidékre találnak. Komfortérzetét a teljes közmûellátás fokozza: Biztonságérzetét körzeti megbízottak és polgárõrök garantálják. Forrás: település honlapja.