Zalaszabar
Eladó nyaraló
Ár
10 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 12407
Ébressze fel Csipkerózsika álmából ezt e különleges Kis-Balatoni házikót Zalaszabar szélén.
Méretek
Méret
40
Cím
Vármegye
Zala vármegye
Város
Zalaszabar
Alapvető adatok
Szobák
3
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa

fa

Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Szerkezet
vályog
Leírás
A 3878 nm nagyságú terület zártkerti művelés alatt áll, több helyrajzi számon nyilvántartott. Az épület a villanyhálózatra rákötve, víz kb 200 m-re lévő párhuzamos utcában található. Földszinten borospince, a következő szinten 2 helyiség található, összesen mintegy 40 nm-en. Kis fantáziával, igény szerint anyagi ráfordítással igazán csinos kis nyaraló varázsolható belőle. A csodálatos Kis-Balatoni – Balatoni panoráma csak néhány lépés! Zalaszabar a Kis-Balaton nyugati partján, a Balatontól és Keszthelytől délnyugatra 22 km-re, Hévíztől délnyugatra 20 km-re, Zalakarostól északra 10 km-re, Nagykanizsától északkeletre 28 km-re, környezetileg szép vidéken, erdőkkel határolt lankás dombok között fekszik. A honfoglalás korában lakott település volt. A Kis-Balaton nyugati partján elterülő domborulat a szőlőhegyünk, melyről csodálatos panoráma nyílik Balaton felé, egészen Badacsonyig. Nyugat felé tekintve pedig a Zalai-dombság erdőkkel borított vonalai hullámoznak. Az ingatlan irányára: 10.500.000-Ft Tel: +36302466606/307739925 Jöjjön el, tekintsük meg együtt, előre egyeztetett időpontban szívesen mutatom.