Pécs
Eladó üzlethelyiség
Ár
229 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 12123
Árkád mellett felújított sarki Üzlethely/Ház eladó
Méretek
Méret
320
Cím
Vármegye
Baranya vármegye
Város
Pécs
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
6
Félszobák száma
1
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
tégla
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Pècs központjában,forgalmi csomóponton, parkolóval, teljesen felújított üzlethely vagy társasháznak eladó befektetőknek! 320nm + 6 kocsibeállóval, belsőudvarral. Befektetőknek, forgalmas helyen 2 szintes èpület potenciális üzlethelynek, vendèglátónak, társasháznak ideális. Belül az új nyílászàróknak köszönhetően csendes. A belső udvarban csigalèpcsőn megközelíthető az emelet. Jól alakítható szobákkal akár 6 lakás is kialakítható. Felújított fanyílászárókkal, parkettával, újra festett belsőterekkel várja új tulajdonosát, közel az Árkád sarkával szemben. Földszint 3 nagy terem délen utcafronti terem( vendégtér) 60m2 ( falelválasztással)feljáró lépcsővel a felső emeletre. nyugati utcafronti terem 40m2 keleti oldali teremből (40m2) a belső udvarra (30m2) juthatunk ahol a villanyóra található 3 fázissal. A csigalépcső, a tetőtéri emeletre vagy épp az alagsori pincébe, ahol házközponti gázfűtés kazánja található, különálló tárolóval, WC és zuhanyzókkal. Emeleten tetőtéri részén A csigalépcsőn feljutva, belső függőfolyosón keresztül, különálló szobákban, wc-k és fürdőszobák találhatók. A keleti oldali emeleti teremből, lépcsőn juthatunk le. A padlástér 50m2 potenciális tárolónak ideális. Az épület hátsó parkolóból is megközelíthető. Az utcafronti oldalon 6 kocsibeállónak van helye. HELYISÉGEK Földszint Terem: 60m2 Terem:40m2 Terem:40m2 Belsőudvar:30m2 Lécspőház: 4m2 Emelet Terem: 10m2 Terem:15m2 Terem:40m2 Padlás:50m2 Fürdő-Wc:8m2 Fürdő-Wc:4m2 Folyosó:20m2 Lépcsőház:4m2 MŰSZAKI/ÁLLAPOT tégla szerkezetű A tetőszerkezetet, újrarakott cserepek felújított parketta és járólap burkolatok dupla rétegű fanyílászárók - kiváló zajszigeteléssel Ellenőrzött gázkazán IMMO1 Pécs Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen hitel-ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó a SA Primes Kft általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.