Miskolc
Eladó lakás
Ár
36 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 11561
Exkluzív, egyedi stílusú lakás várja új tulajdonosát Miskolcon, Dél-Kilián városrészen.
Méretek
Méret
55
Nettó méret
55
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Miskolc
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
2
Fűtés típusa

konvektor,

klíma

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
prémium
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
4
Szerkezet
tégla
Leírás
Ha Ön Miskolc egyik zöldövezeti részén keres egyedi stílusú, a legnagyobb gonddal és odafigyeléssel felújított, minőségi, prémium bútorokkal bútorozott lakást, akkor engedje meg, hogy bemutassam Önnek irodánk egyik kiemelkedő ajánlatát. Az 55 nm-es , 2 szobás lakás egy 4 emeletes társasház 3. emeletén található. A társasház a Bükk-vidék keleti lábánál helyezkedik el, végtelenül csendes, fákkal borított, parkosított környezetben, kiváló turisztikai célpontok közelében. A sportolók és sportolni vágyók pár percnyi autó útra találják Miskolc legnagyobb sport központját a DVTK Stadiont. A természetet és kultúrát kedvelők szintén egy rövid autóút távolságra találják Miskolc leghíresebb történelmi nevezetességét a Diósgyőri Várat ami számos koncert és színi előadás helyszínéül is szolgál. A társasház melletti park túloldaláról induló Lillafüredi Állami Erdei Vasúttal pedig számos turisztikai célpont megközelíthető ( Lillafüredi Pisztrángtelep, Garadna) A Bükk hegység felé véve az irányt , néhány kilométert megtéve pedig a Bükk-vidék egyik legjelentősebb turisztikai települése, Lillafüred található. Az ingatlan teljes körűen, műszakilag és esztétikailag is felújításra, modernizálásra került. Az ingatlan jellemzői: - stílusos szín és formavilággal megtervezett napfényes nappali, ahol egy ebédlő sarok is helyet kapott. - pihentető színvilágban megtervezett, kényelmes hálótér, - optimális helykihasználtsággal megalkotott konyha , prémium minőségű beépített gépekkel, - gyönyörű, letisztult stílusú fürdőszoba, - egyedi belső ajtók, - napfényes erkély, - klimatizált belső tér. Az ingatlan kiváló választás azoknak, akik a kényelmet, a stílust és a magas minőséget egy nyugodt, városi környezetben szeretnék megélni, valamint "loft" jellege egy első osztályú Airbnb szállás lehetőségét is magában foglalja. Amennyiben hirdetésem felkeltette a figyelmét, hívjon bizalommal!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!