Sopron
Eladó lakás
Ár
79 990 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 11457
Igazi kuriózum Sopronban, a felsőlőverekben, festői környezetben!
Méretek
Méret
143.5
Terasz mérete
69
Belmagasság
380 cm
Cím
Vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Város
Sopron
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

cserépkályha,

kondenzációs kazán

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
parkra néző
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

parkosított

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

beépített,

terasz

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1905
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Szecessziós
Leírás
Sopron méltán híres és közkedvelt részén, a Felsőlőverekben került eladó sorba egy valódi különlegességnek számító, első emeleti, klasszikus stílusú lakás. Az épület, melyben található, egy jellegzetes, 19. századi alpesi stílusban épült fa verandás villa, mely jelenleg 4 lakásos társasházként működik. Az alsó szinten 3 kisebb lakás került kialakításra, a teljes első emeleten pedig a nagy lakás. A nettó alapterülete 108 m2, 3 szobával, egy gyönyörű, nagy nappalival, új fürdőszobával, külön wc-vel, közlekedővel és konyhával. A lakás közlekedőjéből léphetünk a tölgyfából készült zárt, üvegezett teraszra, a konyhából pedig kijárat nyílik az 56 m2-es, nyitott, épített grillezővel ellátott teraszra, ahonnan pár lépés a hűsítő, ős fás felsőlővereki erdő! A tulajdonosok a konyha, a fürdőszoba és a fűtésrendszer teljes felújítását kivéve az egész lakást meghagyták eredeti állapotában, a család által használt berendezéssel, mely megegyezés tárgyát képezheti. A közlekedőben mennyezetig érő, beépített, valódi fa gardrób található. Jelenleg az ingatlan fűtése 3 kiváló állapotú cserépkályhával és egy új gáz-cirkó fűtésrendszerrel megoldott, lemezradiátor hőleadókkal. 2019-ben a teljes tetőszerkezet cseréje is megtörtént, az eredeti állapotra visszaállítva. A villát a jelenlegi tulajdonosok dédapja, dr. Schwarz Antal építtette 1905-ben, a család 40 évig nyaralóként használta. Jelenleg nem lakott, folyamatosan karban tartott, birtokba vehető. Az idő múlásából adódó hibák, mint festés, fa korlátok kezelése már esedékes, de a lakás és az épület statikailag, szerkezetileg jó állapotú! Erről egy állapotismertető szakértői vélemény készült, mely megtekinthető! Pár perc sétával elérhető az uszoda, lángossütő, fagylaltozók, kiránduló útvonalak. Buszmegálló 50 méter, parkolni a villa 708 m2-es telkén lehet. További információért keressen bizalommal! Hétvégén is fogadom hívását! Irányár: 79.990.000 forint Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.