Kecskemét
Eladó családi ház
Ár
109 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 10739
Kecskemét közkedvelt újépítésű övezetében családi ház eladó!
Méretek
Méret
124
Nettó méret
124
Telek mérete
585
Terasz mérete
40
Cím
Vármegye
Bács-Kiskun vármegye
Város
Kecskemét
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

klíma,

kondenzációs kazán,

padlófűtés

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Fényviszonyok

napfényes

Kert

parkosított

Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2020
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
könnyűszerkezet
Leírás
Megvásárlásra kínálom Kecskemét elővárosi részén, újépítésű övezetben 2020 decemberében átadott, prémium kivitelezésű 124 nm alapterületű családi házat! (Bemutató videó is található a képek után!) Az ingatlanban egy amerikai konyhás-étkezős nappali található 45 nm-en, két hálószoba, melyekből közvetlenül nyílik egy-egy fürdőszoba és gardróbszoba, megőrizve mindkét lakosztály privát szféráját. Ezenkívül megtalálható még egy háztartási helység szintén gardrób kialakítással, vendég mosdó és kamra is. A nappaliból tágas, 40 nm-es fedett terasz érhető el. A családiház könnyűszerkezetes építési módban, fafödémmel, betoncseréppel, teljeskörű szigeteléssel épült. Műszaki tartalma is minden mai igényeknek megfelelő, kondenzációs kombi gázkazán szolgáltatja a melegvíz ellátást valamint a padlófűtést, és inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik a kellemes nyári hőérzetről. A 3 rétegű műanyag nyílászárók redőnnyel vannak ellátva. A közösségi terekben fényes felületű hidegburkolatok lettel elhelyezve. A beépített konyha modern elektromos berendezései között dupla sütő, tűzhely, páraelszívó található. Fenntartási költsége abszolút alacsony! Az ingatlan 585 nm-es telken fekszik, az aszfaltozott útról, elektromos kapun történő bejutással térkövezett udvarra érkezünk, melyen több személyautó is elfér. A terasz mögött füves terület található. Ez a letisztult, igényeiben és hangulatában egyedülálló gyönyörű családiház, teljes bútorzatával és berendezésével várja új hasonló értékrendű kedves tulajdonosát! Amennyiben hirdetésem felkeltette a figyelmét, hívjon bizalommal!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!