Lánycsók
Kiadó családi ház
Ár
390 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
6.087 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
7,97%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 10607
Lánycsókón 3 apartmanos családi ház kiadó!
Méretek
Méret
72
Telek mérete
500
Cím
Vármegye
Baranya vármegye
Város
Lánycsók
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1975
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Lakások száma
3
Környék
Kulturált környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Mohács és Bóly között, Lánycsókon kiadó hosszú távra egy három lakásból álló, kényelmesen berendezett, felújított családi ház. Mohács 6 , Bóly 12 km távolságra található, kulturált, csendes-rendes falu, jól ellátott település. A lakrészek külön-külön is bérelhetők, a két nagyobb (kb 70-70 m2) 6 fő részére berendezett, két hálószoba, amerikai konyha étkezős, egy fürdőszobával és különálló wc-vel, a kisebb 1,5 szobás, 3 fő elhelyezésére alkalmas. A bérleti díj a nagyobb lakások esetében 390.000,-ft/hó, mely összeg tartalmazza a rezsit és kéthetente takarítást illetve ágynemű cserét. .A kisebb lakás bérleti díja 250.000,-ft, amennyiben az egész házat bérlik, 1.000.000,-ft/hó, összesen 15 fő részére. A zárt udvarba több gépkocsi is biztonsággal tud parkolni Az ingatlan azonnal költözhető, hosszú távú bérlőt várunk, kaució fizetése szükséges. Brázay Katalin: 30/318-5516