Rakamaz
Eladó családi ház
Ár
9 800 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 10601
Tokaji borvidéken, Rakamaz csendes utcájában, egy belülről teljesen FELÚJÍTOTT 45 m² alapterületű ház ELADÓ
Méretek
Méret
45
Nettó méret
45
Telek mérete
508
Terasz mérete
8
Beépíthetőség
30 %
Cím
Megye
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Város
Rakamaz
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

klíma

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai,

amerikai, de szeparálható

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert

oldalkert,

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Építés éve
1995
Állapot
részben felújított
Épület általános állapota
felújítás alatt
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
vegyes falazat
Elérhetőség
főúthoz közel
Eladásra kínálok a Tokaji borvidéken, Rakamaz csendes utcájában, egy belülről teljesen FELÚJÍTOTT 45 m² alapterületű házat. A ház tufa falazatú, egy 508 m² telken helyezkedik el. Tetőzete cserépborítású, a fa gerendák jó állapotúak. A konyha, az ebédlő és a szoba egy légterű, a fürdőszoba külön nyílik. A belső felújítás által át lett vezetékelve az egész ingatlan, ki lettek cserélve a nyílászárók, a padlóburkolatok, és új konyhabútor került beépítésre. A fűtés jelenleg hűtő-fűtő klímával megoldott, de a fürdőszobában kialakították a gázkazán helyét. Az udvar kialakításában csak a képzelet szab határt, hiszen rendelkezésre áll egy teljesen sík terület. A beépített bútorok az ár részét képezik. Jó ez az ingatlan egyedülálló fiúnak-lánynak, idősebb-fiatalabb párnak, kisebb családnak, vagy befektetés céljára. A terület 30%-a beépíthető, így ráfordítással akár egy 140 m² alapterületű családi ház is kihozható belőle. A vasútállomás, bolt, gyógyszertár, iskola, óvoda stb., a közelben vannak. Tokaj városa autóval csak pár perc. Sárospatak, Nyíregyháza is 30 perc alatt meg közelíthető. Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, vagy akár meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni, kérem hívjon bizalommal! Parzignáth-Hankó Henrietta: +36 20- 285 2007 Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvedelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!