Onga
Eladó családi ház
Ár
31 990 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 10591
Eladó Onga központjában egy 70 m² családi ház, mely 615 m² telken fekszik
Méretek
Méret
70
Nettó méret
70
Telek mérete
615
Cím
Megye
Borsod-Abaúj-Zemplén
Város
Onga
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán,

vegyes tüzelés

Konyha stílusa

nyári konyha

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa,

műanyag

Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz
Felszereltség
További adatok
Építés éve
1960
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Jó környék
Szerkezet
egyéb
Elérhetőség
jó tömegközlekedés
Eladó Onga központjában egy 70 m² családi ház, mely 615 m² telken fekszik. Állapota normál, igény esetén felújítható. A ház szilikátból épült az 1960-as években. A rombusz palás tető zsindely fedést kapott. Az otthon melegét vegyestüzelésű kazán és gázkazán is biztosítja, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A telken található egy 12 m² lakható nyárikonyha, amely közművekkel ellátott. Továbbá található az udvaron 2 garázs, gazdasági épületek és egy gyűrűs kút is. Ajánlom az ingatlant mindazoknak, akiknek fontos a város közelsége, de vidéki nyugalomban szeretnék kialakítani családjuk otthonát. Irányár : 31.990.000 Ft Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, vagy akár meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni, kérem hívjon bizalommal! Borosné Filkóházi Anita + 36 70 279 3139 Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvedelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!