Péteri
Eladó családi ház
Ár
58 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 10571
ELDÓ Péteriben egy felújított családi ház!
Méretek
Méret
80
Telek mérete
573
Legnagyobb beép. magasság
5 m
Belmagasság
250 cm
Beépíthetőség
30 %
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Péteri
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

vegyes tüzelés

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes,

világos

Fűtés átalány
13000
Kert

oldalkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség

műhely,

garázs,

pince,

tároló,

fúrt kút,

halastó

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1970
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
jó állapotú
Emeletek száma
1
Lakások száma
1
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
vegyes falazat
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
klasszikus kockaház
Leírás
Budapest vonzáskörzetében, Péteriben kínálunk ELADÁSRA egy háromszobás, 80nm-es családi házat. Az ELADÁSRA kínált ház egy 1488 nm-es telekterületen kialakított két lakásos társasház egyik háza a hozzá kapcsolódó kert résszel. A ház az 1970-es években épült, vegyes falazatú, beton alappal és 80,41 nm-es. A házhoz tartozó telek 573 nm. A lakás felosztása: 2 hálószoba, 1 nappali, 1 konyha étkezővel, 1 fürdőszoba és 1 közlekedő. A lakáshoz tartozik egy 23,76 négyzetméteres garázs plusz műhely, egy 11,58 négyzetméteres nyári konyha, egy 6,90 négyzetméteres kazánház és egy 2,75 négyzetméteres tároló, valamint egy hűvös pince is, melyet régen borospinceként használtak. Az ingatlan tehermentes. A szomszédokkal jó a kapcsolat, barátságosak. Műszaki leírás: 2008-ban az összes víz- és elektromos vezeték cserélve lett. Ajtók, ablakok cserélve lettek, és szúnyoghálóval rolóval felszereltek. A fa födém 15 cm-es habszigeteléssel szigetelve. 2021-ben a tetőszerkezet felújítása megtörtént és új betoncserép került a házra. Valamint az ereszcsatorna is cserélve lett. 2022-ben a falak festése és új laminált padló lehelyezése történt. A régi parketta és az új laminált padló közé 5 milliméteres szigetelés került, amely a hőérzetet javítja. A fűtés központi, gáz és vegyes tüzelésű kazánnal. Leginkább a gázfűtést használva a fogyasztás 1660 m3/év. A ház riasztóval, és hűtő-, fűtő klímával is felszerelt. Az internet és a kábeltévé bekötve. A fogyasztás mérőórák alapján mérhető. Az udvaron egy 6 négyzetméteres fedett pergola található. A növények öntézését egy fúrt kút biztosítja. Az ásott kerekes kút pedig a kert dísze. Közlekedés: Péteri Budapesttől 30 kilométerre, Pest megyében, Péteri községben, Monor és Gyömrő vonzáskörzetében található, a 4-es főút és az M4-es autópálya közelében. Közintézmények gyalog 10 percre találhatók, tömegközlekedés és élelmiszerbolt 2 percre. Amennyiben szereti a nyugodt csendes környezetet közel a városhoz, várom érdeklődését, megtekinthető időpont egyeztetéssel.

ADATVÉDELEM:

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy

www.immo1.hu/adatvedelem

immo egy pont hu per adatvedelem