Csapi
Eladó telek
Ár
1 200 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 10415
Itt az ideje a gazdálkodásnak!
Méretek
Beépíthetőség
3 %
Cím
Vármegye
Zala vármegye
Város
Csapi
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Tájolás
kelet
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Környék
Kertvárosi környék
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
A két útról is megközelíthető jól művelhető 4272 nm nagyságú tábla Csapi község közigazgatásához tartozó Győrhegyen helyezkedik el. Az ingatlan aranykorona értéke 8,54, ami jó minőségű szántót jelent. Az ingatlan megközelítési kedvezőtlen időjárás esetén is biztosítható a két oldalról való megközelíthetőség miatt. A terület 13-14 m széles cca 335 m hosszú. Villany hálózat a közelben található, vezetékes vizhálózat nincs kiépítve, de a terepadottságok miatt kútfúrásra van lehetőség. A terület beépíthetősége 3 %. Ha gazdálkodni szeretne itt megteheti. Előre egyeztetett időpontban szívesen mutatom. Irányár: 1,2 mft. Tel: 36307739925/302466606