Galambok
Eladó nyaraló
Ár
7 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 10411
Párját ritkító házikó a lehetőségek tárháza!
Méretek
Méret
64
Cím
Vármegye
Zala vármegye
Város
Galambok
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

egyéb

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Fényviszonyok
Kert

kertkapcsolat

Közüzemi szolgáltatás
részben közművesített (telekhatáron belül egy vagy több közmű)
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
közepes állapotú
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
vegyes falazat
Leírás
Valamikor szőlő műveléssel foglalkozó tulajdonosa gondos kezekre bízná, akik értékelik és megbecsülik az örökséget. Az ingatlan jellemzői: Az 50-es években épült borospince-présház épülethez a jelenlegi tulajdonos tégla épületet épített, melyben a fürdőszoba, konyha található, a présház két hatalmas helyiséggel rendelkezik, mindez 64 nm-en. A 6052 nm terület művelési ágát tekintve erdő és gazdasági épület. A területen telepített akácos és egyéb vegyes faállomány is található, amely ugyancsak értéket jelenthet az új tulajdonosnak. Az ingatlan részben aszfaltos és részben kavicsos úton közelíthető meg, víz, villany közműellátással rendelkezik. A terület beépíthetősége 3 %. Ha kedveli a vályog épületek adta egészséges környezetet, a természetes, környezetbarát építőanyagot ne habozzon, hívjon. Galambok a nemzetközi hírű gyógy- és üdülőváros Zalakaros déli szomszédja, közúti közlekedési szempontból kiváló adottságokkal rendelkezik - autópálya 5 km, vasútállomás 5 km. - Nagykanizsa 15 km, Zalakaros 1 km, Balaton 30 km-, Községben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerbolt és takarékszövetkezet is működik. A község határában ligetes erdők között található dél-zala egyik legszebb horgásztava. Amennyiben ez a kiváló adottságú ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal , előre egyeztetett időpontban nézzük meg együtt. Irányár: 7.9 mft. Tel: 36307739925/302466606