Budapest XIV. kerület, Rákosfalva
Eladó lakás
Ár
34 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 10401
Abszolút csöndes Dny-i oldal, felújított fürdőszobával!
Méretek
Méret
46
Belmagasság
2.7 cm
Cím
Megye
Budapest
Város
Budapest XIV. kerület
Városrész
Rákosfalva
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés - egyedi méréssel

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
panorámás
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Fűtés átalány
9000
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz
Felszereltség
További adatok
Építés éve
1980
Állapot
részben felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Lépcsőház állapota
felújított
Emeletek száma
10
Lakások száma
157
Környék
Lakótelepi környék
Szerkezet
panel (panelprogram)
Elérhetőség
jó tömegközlekedés, metróhoz közel
XIV. kerület egyik közkedvelt részén az Örs vezér térnél, Rákosfalván, a Szentmihályi úton, szép panel programos 10 emeletes társasházban, VII. emeleti, budai panorámás, részben újított, pedáns tiszta, 1,5 szobás, 46nm-es családias modern panel lakás ELADÓ! Az igényes társasház egy csendes zöld parkban található (abszolút zöld övezetben), játszóterekkel, felújított közterülettel, sétáló utakkal, padokkal. A panel programnak köszönhetően a radiátorok egyedi mérőórákkal vannak felszerelve, a nyílászárók cseréje is megtörtént, szúnyoghálóval és redőnnyel. A ház szigetelése is megvalósult, egy megkapó halvány zölz színt kapott, valamint akadály mentesítve lett. A ránk eső panelprogram költségei teljesen ki vannak fizetve. A lakásba lépve korszerű járólapot és a szobákban mozaik parketta burkolatot találunk. A tágas 20nm-es nappali hangulata páratlan, a nagy ablakoknak és a közvetlen betűző napsütésnek, a madarak csicsergésének köszönhetően. A hálószoba 10nm-es szintén a park irányába néz, a budai hegyek látszódnak. A szobák külön illetve egymásból is megközelíthetőek, a fürdőszoba felől egy kis gardróbszoba köti össze őket. A fürdőszoba és a WC egy helységben található, káddal felszerelt, pár éve teljes körűen magas minőségben felújított. A konyha nem mostanában volt felújítva, de szintén tiszta és igényes. A közös költség 11 e. Ft, a fűtés átalány mindössze 9 e. Ft. A környék infrastruktúrája rendkívül jó, boltok, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő bevásárlóközpont, mozi stb.. A közlekedés: 2 percre, busz, troli megálló, melyekkel 5 perc távolságban a metró, a villamos, a hév melyekkel a város vagy az agglomeráció bármely pontja könnyedén elérhető! A pince szinten tároló tartozik a lakáshoz. A parkolás a lakótömb belső parkjában megoldható és ingyenes! Ajánlom diákoknak az egyetemek közelsége miatt, összeköltözőknek, akár gyermekes családnak vagy befektetőknek könnyű kiadhatósága miatt, akár visszabérlési konstrukcióval. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!